Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Vask/pleje

Sorter efter

Aroma Essential Oil

Simply Organic – Aroma Essential Oil giver ro i sindet med de beroligende dufte af økologisk lavendel, kamille og rosmarin. Sammensætningen af de beroligende æteriske olier balancerer og afslapper sind og krop til daglig stresslindring.
398 DKK

Antifrizz Rins

Simply Organic Antifrizz Smooth Rinse er en professionel super fugtgivende ph-regulerende balsam til kemisk udglattet hår, specielt formuleret til at tilføre og genoprette hårets naturlige olier efter en kemisk behandling.
198 DKK

Antifrizz Wash

Simply Organic Anti Frizz Smooth Wash er en delikat shampoo, skabt med de bedste naturlige økologiske ingredienser og er formuleret til at blive brugt hver dag, specifik til at holde og forlænge den professionelle behandling Anti-Frizz Calming + Smoothing Treatment længere.
198 DKK

Hand Rejuvenating Creme

Simply Organic – Hand Tection Rejuvenating Creme er en blødgørende og fugtgivende håndcreme, som giver liv til tørre og sprukne hænder takket være nærende økologiske æteriske olier som olivenbladekstrakt, olivenolie, sheasmør, avocado og kokosnød.
198 DKK

Everyday Moisturizing Body Lotion

Simply Organic – Everyday Moisturizing Body Lotion er en intensivt blødgørende og fugtgivende sæbe, formuleret på sheasmør, risolie, ekstrakter fra olivenblade og en rig blanding af økologiske essentielle olier.
198 DKK

Everyday Moisturizing Body Wash

Simply Organic – Everyday Moisturizing Hand & Body Wash er en intensivt blødgørende og fugtgivende sæbe, formuleret på sheasmør, risolie ekstrakter fra olivenblade og en rig blanding af økologiske essentielle olier.
198 DKK

Rejuvanating Hair & Scalp Sealer

Simply Organic – Rejuvenating Hair & Scalp Sealer er et alsidigt produkt til hår, hovedbund ansigt og krop. Takket være ekstrakter fra olivenblade, calendula, padderok og salvie giver sprayen en følelse af friskhed.
198 DKK

Retreat Split Ends Treatment

Simply Organic – Retreat Split Ends Treatment styrker og reparerer skrøbeligt, skadet hår med en genopbyggende blanding af planteproteiner, sød mandelolie, aminosyrer og bæredygtigt høstet hvidt birketræ. Dens regenererende formel arbejder på at genopbygge hårstrået og beskytter mod yderligere brud forårsaget af termiske værktøjer og lysbehandlinger. AROMA: Rosmarin & Eucalyptus
298 DKK

Retreat Color Therapy

Simply Organic – Retreat Color Therapy Treatment er en hårkar der fugter og genopbygger farvebehandlet hår med en alkymi af økologiske olier fra oliven, druekerner, sesam og hydrolyseret risprotein. Dens antioxidantrige, ultralave pH forsegler hårstrået, låser fugt, tilfører glans og blødhed samt beskytter mod farvefalmning fra UV-stråler og miljøbelastninger. Ideel til dehydrerede, kruset, farvebehandlede, fremhævede og sensibiliserede hårtyper.
298 DKK

Volumizing Thickening Treatment

Simply Organic – Volumizing & Thickening Treatment er en plejende hårkur, der giver volumen og fortykker fine, skrøbelige hårstrå fra rod til spids. Økologisk Rosmarin, Tusindfryd og Olivenblad Ekstrakt tilfører styrke, struktur, volumen og glans til mat og livløst hår. Ideel til tynde, fine og svage hårtyper
298 DKK

Scalp Spa Rejuvenating treatment

Simply Organic – Scalp Spa Rejuvenating Treatment er hudpleje til hovedbunden. Den lindrer og beroliger tør, irriteret hovedbund med en genbalancerende blanding af økologiske brændenældeblade, rosmarin, bjergmarguerit og spearmint. Denne alsidige formel fremmer hårvækst, beroliger følsom hovedbund, reducerer skæl og blødgør hårstrå for en multi-sensoriel, hovedbunds spa-oplevelse. Ideel til irriteret, tør og følsom hovedbund
298 DKK

Everyday Rins

Simply Organic – Everyday Hair and Scalp Rinse blødgør håret så det er let at rede ud samt leverer vægtløs fugt og glans til håret med en nærende blanding af økologisk olivenolie, jojobaolie og bæredygtigt høstet grantræekstrakt. Dens lette formel giver daglig næring og beskyttelse mod miljøbelastning til håret og hovedbunden.
198 DKK

Moisture Rich Rins

Simply Organic – Moisture Rich Hair and Scalp Rinse er en økologisk, fugtgivende, anti-frizz balsam. Den fugter og reparerer håret med en genopbyggende blanding af økologisk olivenolie, tidselolie og sheasmør. Dens fugtrige formel tilfører håret blødhed og glans, mens den reducerer brud og krus.
198 DKK

Volume Rins

Simpelthen Organic Volume Hair and Scalp Rinse er en plejende balsam der revitaliserer og genopbygger fine, skrøbelige hårstrå med en forfriskende blanding af sølvlindeknopper, sheasmør, mynte og jojobaolie som efterlader håret voluminøst, fyldigt.
198 DKK

Everyday Wash

Simply Organic – Everyday Hair and Scalp Wash renser blidt med en synergistisk blanding af økologisk salvie, lime og hjertesunde vilde blomster, for at rense håret og hovedbunden fra daglige forurenende stoffer og stress, samtidig med at dets naturlige styrke og balance bevares.
198 DKK

Moisture Rich Wash

Simply Organic – Moisture Rich Hair and Scalp Wash er en økologisk, fugtgivende, anti-frizz Shampoo. Den nærer og renser nænsomt tørre, grove hårtyper med antioxidantrige ekstrakter af økologisk drueblade, vild malveblomst og Calendula. Dens beskyttende formel bevarer og forlænger hårfarven og tilfører fugt og sundhed i kemisk behandlet hår.
198 DKK

Volume Wash

Simply Organic Volume Hair and Scalp Wash er en volumegivende shampoo, der især er velegnet til fint hår. Shampooen styrker og stimulerer håret ved roden for et fyldigere, stærkere hårstrå. Økologisk Sweet Orange, Mountain Daisy og Ylang Ylang giver energi til fine, skrøbelige hårtyper, der higer efter krop, volumen og glans.
198 DKK

Refresh Rins

Simply Organic Refresh Hair and Scalp Rinse genopretter og beskytter hårets sarte fugtbalance med en urtealkymi af økologisk rosmarin, salvie og timianekstrakt. Dens lette formel er fri for petrokemikalier og silikoner, som kan tynge hårstrå og hæmme sund hårvækst.
198 DKK

Refresh Wash

Simply Organic – Refresh Hair and Scalp Wash er en økologisk shampoo der renser håret og hovedbunden i dybden for overskydende olie, ophobning og urenheder med en fornyende blanding af økologisk salvie, rosmarin, nældebladekstrakt og blide, plantebaserede overfladeaktive stoffer. Denne ultimative rensning vil afgifte håret og hovedbunden og afsløre en frisk, ren tilstand af hår, hovedbund og sind.
198 DKK