Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Styling

Sorter efter

Aroma Essential Oil

Simply Organic – Aroma Essential Oil giver ro i sindet med de beroligende dufte af økologisk lavendel, kamille og rosmarin. Sammensætningen af de beroligende æteriske olier balancerer og afslapper sind og krop til daglig stresslindring.
398 DKK

Control Shine Wax

Simply Organic – Control Shine Wax er en hårvoks skabt til at skabe definition, tekstur og skabe meget naturlige styles. Med sit naturlige indhold af carnaubavoks og ler giver den en naturlig glans og kontrol.
198 DKK

Control Matte Wax

Simply Organic – Control Matte Wax er en hårvoks skabt til at skabe definition, tekstur og skabe meget naturlige styles. Med sit naturlige indhold af carnaubavoks og ler giver den ennaturlig mathed og kontrol.
198 DKK

Control Medium Hold Hair Spray

Simply Organic – Control Medium Hold Hair Spray er perfekt til daglig brug. Takket være ekstrakterne af Olivenblad, Arnica Montana, Timian, Padderok giver den økologiske hårspray fleksibilitet og lang holdbarhed.
198 DKK

Anti-frizz Calming Creme

Simply Organic Anti-Frizz Calming Creme udglatter hårstråene samt tæmmer og udfiltrer ubesværet kruset hår. Dens unikke formel giver varmebeskyttelse, blødhed og naturlig glans til håret. Ideel til hårtyper og teksturer, der er svære at styre.
198 DKK

Bangs & Ends Defining Creme

Simply Organic Bangs & Ends Crème er designet til at definere, pleje og style pandehår, spidser og krøller.
198 DKK

Rejuvanating Hair & Scalp Sealer

Simply Organic – Rejuvenating Hair & Scalp Sealer er et alsidigt produkt til hår, hovedbund ansigt og krop. Takket være ekstrakter fra olivenblade, calendula, padderok og salvie giver sprayen en følelse af friskhed.
198 DKK