Fri fragt i DK ved køb over 800
Filters
Søg

more inside

En alsidig stylinglinje med alt du behøver.
More Inside er resultatet af Davines laboratoriets videnskabelig know-how og er inspireret af Artistic Director Angelo Seminara, som har været med på rejsen lige fra idéen blev født.
Produkterne giver forbrugeren en helt særlig oplevelse, da de alle (på nær arosol produkter) er pakket ind i det smukkeste papir. Alle produkterne er i miljøvenlig emballage (CO2 neutralt), og papiret som bruges til emballagen, er FSC certificeret

.

Sorter efter

Davines Mi Blow Dry Primer 250

Davines More Inside Blow Dry Primer er en fantastisk spray, der fungerer som en primer til håret inden styling. Den tilfører en masse fylde og volumen til håret, og efterlader det med en smuk og naturlig glans. Med denne spray opnår man et langvarigt hold til ens styling, og den beskytter både håret imod varme og luftfugtighed. Sprayen skal påføres i fugtigt eller vådt hår, og den går ind reducerer tørretiden. Den har en skøn duft af jasmin og mint, og plastikflasken er skabt af vegetabilske og genanvendelige kilder, samt pakket ind i FSC genbrugspapir. Fordele: Primer til håret Anbefales til alle hårtyper Volumengivende Smuk og naturlig glans Langvarig hold Beskytter imod varme og luftfugtighed Reducerer tørretiden Duft af jasmin og mint Flaske skabt af vegetabilske og genanvendelige kilder Indpakning i FSC genbrugspapir Anvendelse: Spray 5-20 pump i vådt eller fugtigt hår Style derefter som ønsket
305 DKK

davines mi texturizing serum 150ml

TEXTURIZING SERUM, 150 ML. EKSTUR OG BODY MED ET LET HOLD Texturizing Serum tilfører tekstur og body til håret med et let hold. Plejer og blødgør håret uden at tynge det. Silkeblød formel, der ikke efterlader produktrester i håret. Egenskaber: Let blødt hold Naturlig tekstur Skab looks i både glat hår og hår med fald Tilfører glans Anti-statisk effekt Efterlader ikke produktrester Brugsanvisning: Påfør i håndklædetørt hår i længder og spidser. Style derefter håret som ønsket.
215 DKK

Oil Non Oil 250ml

OIL NON OIL 250ml EN OLIE IDEEL TIL NATURLIGT VELPLEJET LOOK. FORDELE: fugtgivende anti-frizz effekt giver et naturligt look EKSTRA STYLING TIP: Hvis du ønsker mere control påfør da skiftevis Volume Boosting Mousse og Oil Non Oil.
205 DKK

Davines Mi Sea Salt Spray 250ml

SEA SALT SPRAY 250ml IDEEL TIL ET PJUSKET OG FULDIGT STRAND-LOOK MED EN MAT FINISH. Tilfører tekstrur og volumen Fedter ikke Opnå mere elegante bølger og fremhæv krøller ved at påføre Sea Salt Spray efterfulgt af Relaxing Moisturizing Fluid . Style som ønsket.
225 DKK

Davines Mi Shimmering Mist 200 200 ml

SHIMMERING MIST 200ml IDEEL TIL ET MEGET GLANSFULDT LOOK. Fedter ikke Anti-frizz og anti-statisk effekt Gør håret silkeblødt og nemt at frisere På ekstremt porøst hår, spray da en lille mængde på inden føntørring. bland med Oil Non Oil for at gøre besværligt hår mere medgørligt.
215 DKK

Davines Mi Invisible No Gas Sp

INVISIBLE NO GAS SPRAY 250ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL AT AFSLUTTE FRISUREN MED ET NATURLIGT HOLD. Ideel til at bruge med varmeredskaber Glanseffekt Hurtigtørrende Beskytter mod luftfugtighed Ikke klæbende og tynger ikke håret Til fint hår kan Invisible No Gas Spray bruges i hårets bund til at booste volumen. herefter anvendes en rundbørste under føntørring til både at skabe volumen og kontrol.
225 DKK

Davines Mi Strong Hold Hairspr 400 ml

STRONG HOLD HAIRSPRAY 400ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL LOOKS, DER SKAL HOLDE LÆNGE. Til omformelige looks Beskytter mod luftfugtighed Hurtigtørrende med fin forstøvning Nem at frisere ud For at temme flyvsk hår, spray da en lille mængde Strong Hold Hairspray på en fladbørste og red håret igennem med det samme.
250 DKK

DAVINES Medium Hold Hairspray 400 ml.

MEDIUM HOLD HAIRSPRAY 400ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL ET BLØDT OG GLANSFULDT LOOK. Glans-effekt Til omformelige frisurer Beskytter mod luftfugtighed Hurtigtørrende, med fin forstøvning Nem at frisere ud Medium Hairspray er fantastisk at anvende sammen med varmeredskaber, den garanterer et godt hold uden at håret føles eller ser stift ud.
260 DKK

Strong Moulding Clay 100 ml

STRONG MOULDING CLAY 75 ML EN VOKS IDEEL TIL DET MATTE OG PJUSKEDE LOOK. Beskytter mod luftfugtighed Sepererer håret på en tilfældig måde Bland Strong Molding Clay med nogle få pump af Invisible No Gas Spray for at fremhæve det pjuskede look.
220 DKK

Davines strong dry wax

STRONG DRY WAX 75 ML IDEEL TIL DET KREATIVE OG EKSTREME LOOK. Mat og tør effekt Giver hold og sepererer spidserne Fedter ikke Vil du trodse tyngdekraften? Påfør da Texturizing Dust i tørt hår i hårbunden og afslut med Strong Dry Wax.
220 DKK

Davines Mi Medium Hold Finishi 75 ml.

MEDIUM HOLD FINISHING GUM 75ml EN GUL IDEEL TIL DET DEFINEREDE OG OMFORMELIGE LOOK MED EN MAT FINISH. Formbar tekstrur effekt Mat og tør effekt Fedter ikke Anvend en lille mængde af gangen og påfør lok for lok, mens du arbejder med krøllejernet for at skabe blanke definerede krøller med en fantastisk fleksibilitet.
220 DKK

DAV Ex Strong Hold Hairspray 400 ml.

EXTRA STRONG HOLD HAIRSPRAY 400 ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL LOOKS MED EKSTREMT HOLD. Maksimum hold uden at se stift ud. Hurtigtørrende Beskytter mod luftfugtighed Frisuren holder hele dagen med en naturlig finish og kan nemt friseres ud. Ideel til langthårsopsætning og føntørring. For en stram opsætning påfør Relaxing Moisturizing Fluid i fugtigt hår for at gøre håret blødt og medgørligt før føntørring. Afslut med Extra Strong Hairspray på det opsatte hår for at holde det på plads.
250 DKK

Davines Mi Forming Pomade Wax 75 ml

FORMING POMADE 75 ML VOKS IDEEL TIL AT SKABE ET FLEKSIBELT HOLD. Ekseptionel smidighed Let at re-style Usynlig i håret Fedter ikke Kan bruges selv på fint hår. Hvis du ønsker at forme og opdele håret, påfør da en lille mængde af Invisible Serum, inden Forming Pomade påføres.
220 DKK

Davines Mi Dry Texturizer 250 250 ml

DRY TEXTURIZER 250ml IDEEL TIL AT SKABE LUFTIG VOLUMEN OG GLAMOURØS TEKSTUR. Skaber en pjusket tekstrur Nemt at re-style uden at vaske hår Tynger ikke Efterlader ikke produktrester Usynlig i håret Ser naturligt ud For at opnå en ekstrem og sensuel volumen, påføre ført Volume Boosting Mousse spray, derefter Dry Textturizer i bunden og på længder, mens håret løftes og langsomt frigives for at opnå en jævn fordeling af produktet.
250 DKK

Davines Mi This Is A Shine Wax 75 ml

SHINE WAX 75 ML IDEEL TIL ET GLANSFULDT OG ELEGANT LOOK. Glansfuld og udglattende Let voksformel Nem at arbejde med Tilfører tekstrur Fedter ikke Kombiner Shine Wax med Pliable Paste for at tilføre mere tektrur og kontrol. Eller kombiner den med Medium Gel for et mere fleksibelt hold.
220 DKK

Curl Moisturizing Mousse 250 ml

CURL MOISTURIZING MOUSSE 250ml IDEEL TIL ET LOOK MED FYLDIGE ELASTISKE KRØLLER. Definerer krøller Tilfører glans Gør håret let at frisere ud Tynger ikke håret For at eliminere frizz i krøllet hår, bland da moussen med Relaxing Moisturizing Fluid.
225 DKK

Davines Mi Volume Boosting Mou 250 ml

VOLUME BOOSTING MOUSSE 250mlIDDEL TIL AT SKABE FORMER MED FYLDE OG VOLUMEN. Glanseffekt Anti-frizz effekt For at skabe et mere naturligt udseende fingerfald, bland da Volume Boosting Mousse med Medium Hold Modeling Gel.
225 DKK

Davines Mi Texturizing Dust 8 8 gr.

TEXTURIZING DUST 8g IDEEL TIL AT GIVE ØJEBLIKKELIG VOLUMEN OG TEKSTUR FORDELE: skaber øjeblikkelig volumen udvider hårstråene perfekt til opsætning, da hårene bliver lettere at gribe fat i fleksibelt hold mat finish EKSTRA STYLING TIP: For at udvide hårstråene, drys da Texturizing Dust på en fladbørste og red den gennem længder og spidser.
250 DKK

Davines Mi Relaxing Moisturizi 125 ml

RELAXING MOISTURIZING FLUID 125ml IDEEL TIL DET GLATTE LOOK SAMT TIL AT BLØDGØRE OG GIVE FUGT TIL KRØLLER. Udglattende og fugtgivende til alle hårtyper Blødgør og giver fugt til krøllet hår Beskytter hårets struktur Beskytter mod luftfugtighed Ideel til brug med varmeredskaber Forlæng effekten og få kontrol over ekstra frizzy hår ved at blande med Oil Non Oil. Brug produktet som finish til langt hår, det tilfører fugt og adskiller hårstråene.
195 DKK

Davines Mi Curl Building Serum 250 ml

CURL BUILDING SERUM 250ml IDEEL TIL AT LOOK MED DEFINEREDE ELASTISKE KRØLLER. Fremhæver hårets krøller Giver elasticitet til krøller Definerer uden at tynge Tilfører naturlig glans Anti-frizz effekt Beskytter mod luftfugtighed For at skabe et stærkere hold bland da Curl Building Serum med Medium Hold Moldeling Gel.
225 DKK

Davines Mi Stong Hold Cream Ge 250 ml

STRONG HOLD CREAM GEL 125ml IDEEL TIL AT SKABE ET WET-LOOK PÅ KORT HÅR. Blankt wet-look Elastisk effekt Ekstrem kontrol Hurtigtørrende uden at efterlade produktrester Strong Hold Cream Gel kan gøres lettere ved at blande den med Oil Non Oil, så vil du få både kontrol og mere fugt, der fremhæver hårets bevægelse.
195 DKK

Davines Mi Medium Hold Modelli 250 ml

MEDIUM HOLD MODELLING GEL 250ml GEL TIL ET BLANKT, ELASTISK OG LET OMFORMELIGT LOOK. Definition og fleksibilitet Elastisk effekt hurtigtørrende uden at efterlade produktrester Giver hold til krøller For at tilføre fugt og kontrollere frizzy hår, påfør da først Medium Hold Modeling Gel og herefter Relaxing Moisturizing Fluid.
225 DKK

Davines Mi Medium Hold Pliable 125 ml

MEDIUM HOLD PLIABLE PASTE 125ml EN PASTE IDEEL TIL ET KONTROLLERET LOOK MED EN NATURLIG FINISH Ustnlig effekt Tekstur effekt Kontrolleret styling På ekstremt frizzy hår påfør en lille mængde af Medium Hold Pliable Paste fra midt på længder og ned efter. Det vil udglatte håret og tilføre en glansfuld finish.
250 DKK

Davines Mi Invisible Serum 50 50 ml

INVISIBLE SERUM 50ml EN SERUM IDEEL TIL PJUSKET OG TILFÆLDIGT LOOK. Fleksibelt hold Samler håret Anti-frizz effekt Glansfuldt look Hemmeligheden bag et pjusket og tilfældigt look der holder? Bland Invisible Serum og Finishing Gum i dine hænder og fordel det i fugtigt eller tørt hår. Føntør afslutningsvis.
195 DKK