Fri fragt i DK ved køb over 800
Filters
Søg

Special behandling

Sorter efter

Care Volumizing Hydrating Spra 100 ML

Care Volumizing Hydrating Spray 100 ML + Økologisk ginseng- og hvid nældeekstrakt + Økologisk psylliumekstrakt (Kostfibret ”husk”) + 98% naturlige ingredienser INsights Volume Up Hydrating Spray er en hårspray som hjælper med at give håret volumen og samtidig fugte det. Denne spray er derfor god til fint hår, da sprayen kan går ind og giver fylde til håret. Anvendelse: Omryst før brug. Spray på nyvasket, fugtigt hår og fortsæt med styling. Skal ikke skylles ud.
159 DKK

Care Rebalancing Scalp Exfoloa 180 ML

Care Rebalancing Scalp Exfoliating cream 180 ML + Økologisk salvie og lavendelekstrakt + 98% naturlige ingredienser + Andiroba scrub og Tea tree olie INsights Rebalancing Scalp Exfoliating Cream er en behandling med to funktioner. Den fungerer som en scrub til hovedbunden og har en rensende effekt for at modvirke dannelsen af skæl og overskydende talg samt hudfornyelse. INsights eksfolierende hovedbundscreme sigter mod at rense hovedbunden for døde celler, rester af produkter og urenheder ved at reaktivere mikrocirkulationen. De økologiske lavendel og salvie-ekstrakter giver en beroligende effekt, mens andiroba scrub renser huden i synergi med de velkendte antibakterielle fordele fra tea tree oil. Denne scrubbecreme er et behageligt produkt at bruge og den skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis den er meget fedtet og skal stabiliseres igen. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. At udføre en eksfoliering af hovedbund kan være nyttigt for hårets sundhed og udseende. Cremen passer til alle hårtyper. Anvendelse: Cremen tilføres direkte på hovedbunden på tør hud og masseres godt ind. Eksfolierende hovedbundscreme har en indvirkningstid på 2-3 min. Skyl forsigtigt og fortsæt med efterfølgende behandling fx Rebalancing, Anti-dandruff eller Loss Control.
249 DKK

Care Rebalancing Shampoo 400 M 400 ML

Care Rebalancing Shampoo 400 ML + Tea Tree olie + 97% naturlige ingredienser + Økologisk birke-ekstrakt, grapefrugt og lavendel INsights Rebalancing Sebum Control Shampoo regulerer overproduktionen af talg og rebalancerer hovedbunden. Så hvis du har en fedtet hovedbund er denne shampoo god til dig. Denne shampoo skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis den er meget fedtet og skal stabiliseres igen. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. Derudover plejer shampooen også dit hår ved at give det fugt og efterlader det silkeblødt. Anvendelse: Fordeles jævnt på vådt hår og skylles grundigt efter vask.
199 DKK

Care Lenitive Scalp Comfort Cr 100 ML

Care Lenitive Scalp Comfort Cream + Økologisk Indisk figen-ekstrakt + Økologisk aloe-ekstrakt + Økologisk katost-ekstrakt INsights Scalp Comfort Cream fra Lenitive serien genbalancerer den epidermale funktion af hovedbunden og giver en behagelig og beroligende fornemmelse af friskhed på irriteret hovedbund. Denne creme skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis den er meget irriteret og skal balanceres og stabiliseres igen. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. Lenitive serien er Cosmos Natural certificeret, hvilket bl.a. betyder, at mindst 98% af produktet skal indeholde naturligt oprindelige ingredienser, emballagen skal være minimal for at mindske indflydelse på miljøet samt produktet er dermatologisk testet på sensitiv hud. Anvendelse: Efter hårvask med INsights Dermo-Calming beroligende Shampoo, påføres cremen på de røde og irriterede områder i hovedbunden. Massér blidt og lad den blive på din hovedbund. Den skal derfor ikke skylles ud. Cremen kan også anvendes på en tør hud. 100 ML
199 DKK

Care Lenitive Dermo-calming Sh 400 ML

Lenitive Dermo-Calming Shampoo 400ml + Økologisk Indisk figen-ekstrakt + Økologisk aloe-ekstrakt + Økologisk katost-ekstrakt INsigths Dermo-Calming Shampoo fra Lenitive serien er en intensiv fugtighedsgivende, beroligende og genbalancerende shampoo for irriteret hovedbund. Denne shampoo skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis den er meget irriteret og skal balanceres og stabiliseres igen. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. Derudover plejer shampooen også dit hår ved at give det fugt og efterlader det silkeblødt. Lenitive serien er Cosmos Natural certificeret, hvilket bl.a. betyder, at mindst 98% af produktet skal indeholde naturligt oprindelige ingredienser, emballagen skal være minimal for at mindske indflydelse på miljøet samt produktet er dermatologisk testet på sensitiv hud. Anvendelse: Shampooen skal fordeles jævnt på vådt hår og skylles grundigt efter vask.
199 DKK

Care Loss Control Fortifying S 400 ML

Care Loss Control Fortifying Shampoo 400 ML + Økologisk hestekastanje og echinacea-ekstrakt + 97% naturlige ingredienser + Menthol Hårtab er en fysisk proces, der kan reduceres gennem forebyggende behandlinger. INsights Loss Control Fortifying Shampoo styrker hårsækken og modvirker hårtab. Shampooen fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden, stimulerer hårsækkene og hjælper med at undgå hårtab. Anvendelse: Shampooen fordeles jævnt i vådt hår, masseres godt ind i hår og hovedbund og skylles derefter grundigt. For bedste resultater, brug derefter INsights Loss Control Fortifying Treatment 1-3 gange ugentligt i 6 uger. Produktet virker optimalt når kun bruges efter behov.
199 DKK

Care Loss Control Fortifying T 100 ML

Care Loss Control Fortifying Tonic 100 ML + Økologisk hestekastanje-ekstrakt + Økologisk echinacea-ekstrakt + Menthol og guarana-ekstrakt INsights Fortifying Treatment er en behandling, der fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden og hjælper med at undgå hårtab. Denne hårtabsbehandling kan gå ind og forlænge din hårcyklus, så der længere tid i mellem hår udskift. Den økologiske hestekastanje-ekstrakt aktiverer hårvækst ved at stimulere hårsækken, hvorimod menthol har en kølende effekt på hovedbunden. Denne naturlige behandling indeholder også Guarana-ekstrakt som er en koffeinbooster til hovedbunden, mens den økologiske echinacea-ekstrakt beroliger huden og er god til at regulere fedtstof i hovedbunden. Fortifying Treatment skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis du i perioder har tendens at tabe hår. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. Anvendelse: Produktet masseres i hovedbunden efter vask med INsights Fortifying Shampoo og den skal ikke skylles ud. Intensiv behandling: Anvendes en gang om dagen eller mindst tre gange om ugen. Forbyggende eller vedligeholdende behandling: Anvendes en til to gange om ugen i fem til seks uger i træk.
249 DKK

Care Damaged Hair Restructuriz 100 ML

Care Damaged Hair Restructuriz 100 ML + Økologisk bambus- og hvedeekstrakt + 97% naturlige ingredienser + Hav kelp-ekstrakt INsights Restructurizing Spray fra Damaged Hair anvendes som en vedligeholdende behandling for at genopbygge elasticitet i håret. Det er en proteinspray som styrker og genopbygger dine hårstrå, så den er derfor god til dig med spaltede spidser og skadet hår. Den genopbyggende spray er også god at komme i håret lige får du skal style det. Anvendelse: Omryst før brug. Spray på nyvasket fugtigt hår og fortsæt med styling. Skal ikke skylles ud. *En lille ændring i udseende er en indikation af de naturlige råmaterialer som er brugt i formularen.
199 DKK

Care Anti Dadruff Purifying Sh 400 ML

Care Anti Dadruff Purifying Shampoo 400 ML + Rosmarin-ekstrakt + 97% naturlige ingredienser + Økologisk timan-ekstrat og økologisk salvie-ekstrakt INsights Shampooen renser mildt skæl af hovedbunden og modvirker, at det kommer igen. Denne shampoo skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis du har skæl. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. Derudover plejer shampooen også dit hår ved at give det fugt og efterlader det silkeblødt. Denne shampoo indeholder rosmarin-ekstrakt, som stimulerer hårsækken og er rig på B – vitamin, jern og kalcium. Derudoder har den økologiske timian-ekstrakt en svampedræbende og antibakteriel effekt, mens den økologiske salvie-ekstrakt nedkæmper bakterier og betændelse i huden og øger blodcirkulationen. Anvendelse: Fordeles jævnt på vådt hår og skylles grundigt efter vask.
199 DKK

Care Anti Dandruff Purifying T 100 ML

Care Anti Dandruff Purifying Tonic 100 ML + Rosmarin-ekstrakt + 96% naturlige ingredienser + Økologisk timian-ekstrakt og økologisk salvie-ekstrakt INsights Purifying Treament er en behandling, der modvirker skæl og lindre irritation i hovedbunden. Efter hårvask kan du bruge pipetten og behandle de områder du har skæl. Denne behandling indeholder rosmarin-ekstrakt, som stimulerer hårsækken og er rig på B – vitamin, jern og kalcium. Derudoder har den økologiske timian-ekstrakt en svampedræbende og antibakteriel effekt, mens den økologiske salvie-ekstrakt nedkæmper bakterier og betændelse i huden og øger blodcirkulationen. Anvendelse: Produktet masseres i hovedbunden efter vask med purifying shampoo. Den skal ikke skylles ud. Intensiv behandling: Anvendes en gang om dagen eller mindst tre gange om ugen i mindst to til tre uger i træk. Forbyggende eller vedligeholdende behandling: Anvendes en til to gange om ugen i fem til seks uger i træk.
249 DKK

"Dandruff remedy dry scalp 50 ml

'Dandruff remedy dry scalp 50 ml En økologisk hovedbundsbehandling, der bekæmper tørre skæl. Denne kur tilfører let pleje til din hovedbund samt virker lindrende på kløe, rødme og irritation. Derudover fjerner den tørre skæl fra hovedbunden samt virker forebyggende, så de ikke kommer igen. Behandlingen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk rosmarin og økologisk pil har en antibakteriel virkning, der sikrer en hovedbund i sund balance. Produktet er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske. Anvendelse: Ryst flasken godt før brug. Påfør serummet i en nyvasket hovedbund. Lad produktet sidde et par minutter, før du tørrer dit hår.
299 DKK

Sebum balance hair bath 240 ml

Sebum balance hair bath 240 ml Den renser effektivt din hovedbund og hår fri for snavs og overskydende fedt. Derudover normaliserer den sebumbalancen i hovedbunden, hvilket skaber et mere velplejet look. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk salvie og økologisk øjentrøst har en dybderensende samt antibakteriel effekt. 100% genanvendelig glasflaske. Aktive ingredienser: - Biodynamisk salvie - Renser effektiv og blidt huden, og det hjælper med at genoprette udskillelsen af sebum. - Organisk øjentrøst - Det har astringerende, antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber takket være tilstedeværelsen af ??flavonoider og tanniner. - Etisk teak - Det styrker hårstrukturen, og har antibakterielle egenskaber. - Etisk mahogni - Antiseptisk og astringerende for huden, forfriskende og energigivende for håret. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
229 DKK