Fri fragt i DK ved køb over 800
Filters
Søg

Naturaltech

En produktlinje af problemløsere til hår- og hovedbundspreblemer.
Videnskabelig innovation forstærker naturens egenskaber. På Davines’ laboratorier har de skabt den perfekte synergi mellem natur og teknologi, ved nøje at udvælge de allerbedste råmaterialer og kombinerer dem med den mest avancerede videnskab og forskning: Resultatet er NaturalTech.
Alle produkter i linjen er fri for parabener og sulfater (SLES og SLS).

Sorter efter

Davines Nt Nourishing Conditio

NT NOURISHING VM CONDITIONER 250 ML NÆRING TIL FINT-NORMALT HÅR - SALON OG HJEMMEBRUG Efterlader håret blødt og glansfuldt. Forbedrer og gør strukturen i håret mere jævn. Hjælper med at forlænge den beskyttende og styrkende effekt, som er lavet med de forrige steps fra Nourishing treatment. Indeholder vegetabilsk keratin og Biacidic Bond Complex. Anvendes: Påfør i længder og spidser i nyvasket hår. Friser håret igennem og lad indvirke i 5 min, skyl grundigt. Kan anvendes efter treatment. Hvor ofte? Anvendes efter behov.
255 DKK

Davines Nt Nourishing Keratin

NT NOURISHING KERATIN SEALER 100 ML LEAVE-IN SEALING PROTECTIVE FLUID - SALON OG HJEMMEBRUG Let formel, der forsegler hårets skællag samt tilfører glans og ekstra blødhed uden at tynge håret. Styrker hårets fibre og forebygger spaltede spidser. Øger fordelene ved de andre Nourishing produkter, som er anvendt. Kan anvendes både i salon og til hjemme- behandling som slutprodukt, og for at forbedre/ forlænge resultatet fra de andre produkter. Indeholder vegetabilsk keratin og Biacidic Bond Complex. Anvendes: Påfør i håndklædetørt hår for at færdiggøre en Nourishing Treatment. Friser igennem og style håret som ønsket. Hvor ofte? Efter enhver Nourishing treatment. Kan anvendes både i salon og til hjemmebehandling som slutprodukt.
275 DKK

Davines Nt Nourishing Hbp 250

NT NOURISHING HAIR BUILDING PAK 250 ML. GENOPBYGGENDE TREATMENT - HJEMMEBEHANDLING Styrker og forbedrer følelsen og udseende af håret. Styrkende effekt, der forebygger brud på håret. Perfekt til at opretholde og forlænge fordelene ved en treatment. Indeholder vegetabilsk keratin og Biacidic Bond Complex Anvendes: Påfør i sektioner i længder og spidser i nyvasket, håndklædetørt hår. Lad indvirke 10-15 min, og skyl grundigt. Afslut med Vegetarian Miracle Conditioner eller Vegetarian Miracle Mask, alt efter hårets tekstur. Hvor ofte? Anvendes efter hver 2-3 hårvask, eller så ofte håret har brug for det.
255 DKK

Davines Nt Nourishing Vm Mask.

NT NOURISHING VM MASK. 250 ML. NÆRING TIL NORMALT- KRAFTIGT HÅR - SALON OG HJEMMEBRUG Tilfører dybdevirkende fugt og ekstra næring Efterlader håret blødt, sundt og glansfuldt. Hjælper med at forlænge den beskyttende og styrkende effekt fra de forrige steps af Nourishing treatment. Indeholder vegetabilsk keratin og Biacidic Bond Complex Anvendes: Påfør i længder og spidser i nyvasket hår. Friser håret igennem og lad indvirke i 5 min, skyl grundigt. Efterlader håret blødt og glansfuldt. Kan anvendes efter treatment. Hvor ofte? Anvendes efter behov.
255 DKK

Davines Nt Nourishing Shampoo

NT NOURISHING SHAMPOO 250 ML. PLEJENDE SHAMPOO TIL DEHYDRERET HOVEDBUND OG TØRT, PORØST HÅR. Tilfører fugt og næring til håret. Fyldig skum, som renser håret skånsomt. Fremmer virkningen til de efterfølgende treatment steps - både i salon og hjemme. Indeholder vegetabilsk keratin og Biacidic Bond Complex Anvendelse: Shampooen masseres ind i hår og hovedbund, skyl og gentag hvis det er nødvendigt. Den fyldige skum renser skånsomt håret. Hvor ofte? Kan anvendes så ofte, der er behov.
225 DKK

NT Replumping Shampoo 250 ml

NT REPLUMPING SHAMPOO 250 ML. GIVER BODY OG ELASTICITET TIL ALLE HÅRTYPER. En shampoo der tilfører håret elasticitet, fugt og fylde. Indeholder: Blomme phytoceuticals, som er rig på polyphenoler, og antioxidanter, der bekæmper de frie radikaler og giver energi til håret. Anvendelse: Vask og massér skånsomt. Skyl grundigt. Gentag vask, hvis nødvendigt.
225 DKK

NT Rebalancing Shampo 250 ml

NT Rebalancing Shampo 250 ml SPECIFIK SHAMPOO DER EFFEKTIVT HJÆLPER PÅ OVERPRODUKTIONEN AF FEDT. Indeholder: Ekstrakter fra kanel, ingefør og salat burnet. Rig på polyphenoler, vitamin C og sukkerarter. Anvendes: Masser shampooen ind i hovedbunden og lad den indvirke et par minutter. Ved intensiv behandling: Tre gange om ugen i en måned. Efterfølgende to gange om ugen i to måneder. Suppler med well-being shampoo.
245 DKK

NT Detoxifying Shampoo 250ml

NT Detoxifying Shampoo 250ml REVITALISERENDE OG FORFRISKENDE SHAMPOO. ndeholder: Mikrokapsler med jojoba olie og silica, der giver fugt og pleje til håret, samtidig med at den dybderenser hovedbunden. Anvendes: Masser shampooen ind i hovedbunden, tilsæt mere vand hvis nødvendigt. Kan anvendes lige så ofte der er behov.
220 DKK

NT Calming Shampoo 250 ml.

NT Calming Shampoo 250 ml. BEROLIGENDE SHAMPOO TIL SENSITIV HOVEDBUND. Indeholder: Er baseret på phytoceuticals udvundet fra blåbær, der er rige på polynoler og sukker med anti-inflammatorisk effekt. Anvendes Masser shampooen let ind i hovedbunden, skyl og gentag behandlingen. Kan gentages når som helst hovedbunden har behov for det.
225 DKK

NT Well-being Shampoo, 250 ml.

NT Well-being Shampoo, 250 ml. FUGTGIVENDE SHAMPOO TIL ALLE HÅRTYPER. Indeholder: Essentielle olier fra muskatnød, sandeltræ og myra. Anvendes: Vask håret, og masser blødt, derefter skyl og evt. anvend conditioner. Kan anvendes så ofte man vil, og er god at bruge imellem de andre Naturaltech behandlinger.
215 DKK

NT Energ. Thickening Tonic 100 ml.

NT Energ. Thickening Tonic 100 ml. TONIC TIL FINT, SKRØBELIGT HÅR, EN SART HOVEDBUND SAMT HÅR DER FÆLDER Indeholder: Ekstrakt fra mungbønnen samt rødkløver planten. Anvendes: Efter shampoo, masseres produktet ind i hovedbunden. Skal ikke skylles ud! Ved intensiv behandling kan det anvendes hver anden dag i en måned. Efterfølgende to gange om ugen i to måneder.
460 DKK

NT Energizing Super A 100 ml

NT Energizing Superactive 100 ml Mod hormonelt hårtabs-problem For mange mænd sker det allerede i 15 - 30 års alderen, hvorimod kvinder som regel først fornemmer det i 30 - 40 års alderen. Indeholder: Planteudtræk fra sort slangerod, der går ind og blokerer det enzym, som er i ubalance. Phytoceuticals fra koffein stimulerer mikrocirkulationen. Anvendes: Efter shampoo, masser produktet ind i hovedbunden. Skal ikke skylles ud. Ved intensiv behandling: Hver anden dag i en måned. Efterfølgende to gange om ugen i to måneder.
540 DKK

NT Energizing Gel 150ml

NT Energizing Gel 150ml Forebyggende behandling Til hår der har tendens til at fælde og som forebyggende behandling, da den forlænger håret s levetid ved at stimulere cellerne. Indeholder: Flere multifunktionelle aktive ingredienser med koffein phytoceuticals, der stimulerer det cellulære stofskifte i hovedbunden. Anvendes: Energizing Gel anvendes efter shampoo. Masser produktet ind i hovedbunden. Skal ikke skylles ud. Kan anvendes to gange om ugen i tre måneder.
245 DKK

NT Energi. Sea.Superactive 100 ml.

NT Energi. Sea.Superactive 100 ml. Stimulerer mikrocirkulationen i hovedbunden Bruges til de kunder som har et akut problem med hårtab, på grund af stress eller sygdom. Indeholder: Ekstrakt fra mungbønnen samt rødkløver planten. Anvendes: Masseres ind i hovedbunden efter shampoo - skal ikke skylles ud. Ved intensiv behandling: hver dag i en måned. Efterfølgende to gange ugentligt i to måneder.
540 DKK

NT Energizing Shampoo 250 ml.

NT Energizing Shampoo 250 ml. Indeholder: Flere multifunktionelle aktive ingredienser med koffein phytoceuticals, der stimulerer det cellulære stofskifte i hovedbunden. Anvendes: Masser shampooen ind i det fugtige hår og lad den indvirke et par minutter. Ved intensiv behandling: hver anden dag i en måned. Efterfølgende to gange om ugen i to måneder.
225 DKK

NT Renewing Serum Superact 100 ml.

NT Renewing Serum Superact 100 ml. Serum med anti-aging egenskaber Intens serum med anti-oxidant og forebyggende effekt mod tegn på aldring. Opretholder balancen i hovedbunden og i håret, hvilket giver et smukt, stærkt og vitalt hår. Efterlader håret glansfuldt og silkeblødt. Indeholder: HLC og alpha-glucan Oligosaccharide, der aktiverer hovedbunden og hjælper med at holde på de gode mikroorganismer. Anvendes: Frotté tør håret med et håndklæde. Dryp 10 - 15 dråber i hovebund og hår, masser blidt og friser håret igennem. Style som ønsket. Skal ikke skylles ud.
540 DKK

NT Renewing Conditioner 250 ml.

NT Renewing Conditioner 250 ml. Conditioner med anti-aging egenskaber En nærende og fugtgivende conditioner treatment itl hovedbund og alle hårtyper. Den gør hårfibrene sunde, kompakte og glansfulde uden at tynge. Indeholder: Beriget med HLC. Anvendes: Kan anvendes som en pre-shampoo eller behandling hvis nødvendigt. Masser ind og lad det indvirke i 3-5 minutter med et håndklæde om. Kan bruges før og efter shampoo afhængig af hårtypen og den ønskede effekt.
265 DKK

NT Renewing Shampoo 250 ml.

NT Renewing Shampoo 250 ml. SHAMPOO MED ANTI-AGING EGENSKABER. En skånsom shampoo til alle hårtyper. Den opretholder balancen i hår og hovedbund, og vedligeholder den naturlige skønhed. Derved får håret en længere levetid. Indeholder: Hair Longevity Complex. Anvendes: Masser blidt ind i fugtigt hår og lad det indvirke i nogle minutter. kan anvendes så ofte det er nødvendigt.
235 DKK

NT Calming Superaktive 100 ml

NT Calming Superaktive 100 ml KONCENTRERET MULTI-AKTIVT PRODUKT, DER HJÆLPER PÅ HOVEDBUNDSIRRITATION OG KLØE. Indeholder: Zanthoxylum alatum, som er en kinesisk plante, der virker beroligende og anti-bakteriel. Anvendes: Påfør Calming Superactive på irriterede områder på hovedbunden og masser den ind til hovedbunden. Kan også anvendes efter en skælkur for at berolige hovedbunden og mindske kløe. Den skal ikke skylles ud. Kan anvendes så ofte der er behov.
520 DKK

NT Replumping Conditio 150 ml

NT Replumping Conditio 150 ml GIVER BODY OG ELASTICITET TIL ALLE HÅRTYPER. Indeholder: Blomme phytoceuticals Uden sulfater og parabener. Anvendes: Påfør en passende mængde i fugtigt hår, og lad indvirke i 2-3 minutter. Skyl grundigt.
215 DKK

NT Replumping Hair-fil 100 ml

NT Replumping Hair-fil 100 ml GIVER BODY OG ELASTICITET TIL ALLE HÅRTYPER. Specifikt multiaktivt treatment koncentrat med replumping og boosting egenskaber, en ekstrem fugtgivende serum, der giver håret mere fugt, elasticitet og silkeeffekt. Indeholder: Hyaluronsyre, som tilfører ekstrem fugt. Anvendelse: Påfør i nyvasket, frotté tørret hår. Fordel i sektioner, massér let. Lad indvirke: 10 min. u/varme eller 5 min. m/varme. Skyl grundigt og style som ønsket.
270 DKK

NT Purifying Shampoo 250 ml

NT Purifying Shampoo 250 ml SHAMPOO TIL HOVEDBUND MED TØRT ELLER FEDTET SKÆL. Indeholder: Selenium disulfid, et aktivt anti-skæl virkestof, samt phytoceuticals fra mælkebøtter, der også virker anti-bakterielt. Anvendes: Massér shampooen ind i hovedbunden og lad indvirke et par minutter. Ved intensiv behandling: to gange om ugen i tre uger. Efterfølgende en gang om ugen i to måneder. Suppler med Well-Being shampoo.
225 DKK

NT Well-being Conditi 150 ml

NT Well-being Conditi 150 ml FUGTGIVENDE CONDITIONER TIL ALLE HÅRTYPER. Anvendes: Påfør i nyvasket hår, og lad indvirke i 2-3 minutter. Friser håret og skyl grundigt. Kan anvendes så ofte man ønsker.
215 DKK

NT Purifying Gel, 150 150 ml

DAVINES NT Purifying Gel 150 ml. HOVEDBUNDSKUR MOD TØRT ELLER FEDTET SKÆL. Indeholder: Selenium disulfid, et aktivt anti-skæl virkestof, samt phytoceutivcals fra mælkebøtter, der også virker anti-bakterielt. Anvendes: Efter Purifying shampoo påføres den på hovedbunden og masseres let ind. Lad den indvirke i 10 min. og skyl grundigt. Ved intensiv behandling: en gang om ugen i tre uger. Efterfølgende: en gang hver anden uge i seks uger.
245 DKK