Filters
Søg

skin care

Sorter efter
Vis per side

Perfect Skin Cleansing Cream 75 ml

OWAY – PERFECT SKIN CLEANSING CREAM Oway perfect skin cleansing cream er en ansigtsrens fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser, fyldt med antioxidanter, som beskytter cellerne mod frie radikaler. Den fjerner effektivt men skånsomt, make-up, toksiner og urenheder fra huden. Denne fugtbevarende cleansing cream mindsker rødme og ældningstegn. Ideel til normal til tør hud. Bruges morgen og aften. Masser nænsomt på ansigt og hals. Fjern med vand og påfør De-stress tonic potion.
149 DKK

Fabulous Body Oil 140 ml

OWAY – FABULOUS BODY OIL Oway fabulous body oil er sammensat af 100% rene og biodynamiske ingredienser; biodynamisk blodappelsin, økologisk tamanu, patauá og inca inchi. Den giver fleksibilitet, kompakthed og styrker hudens fasthed. Samtidig giver den huden en satinagtig effekt, og gør den utrolig dejlig blød og glat.
375 DKK

Miracle Eye Complex 20 ml

OWAY – BEAUTY MIRACLE EYE COMPLEX Stramning og genudgivelse af balsemserum for området omkring øjnene. Nikkelfri og dermatologisk testet. Egenskaber Giver friskhed til dit look. Stimulerer kollagen- og elastinproduktion for en genforøgende og anti-aldrende virkning. Lyser området omkring øjnene op. Afhjælper poser, mørke rende og rødme omkring øjnene. Anvendelse Anvendes både morgen og aften. Der påføres en lille mængde af produktet på det afrensede område omkring øjnene, ved forsigtigt at duppe det, indtil det er helt absorberet.
499 DKK

Detox Body Wash 270 ml

OWAY – DETOX BODY BATH Oway detox body bath er en afgiftende shower gel, fremstillet af naturlige ingredienser; biodynamisk nød, økologisk purpursolhat, lilla ris og skjolddrager. Den består af en blid udrensende base af vegetabilsk oprindelse, der giver energi til huden og har en værdifuld fugtgivende effekt. Sæben er dermatologisk testet, og kan anvendes i brusebadet, eller som håndsæbe.
199 DKK

De-stress Tonic Potion 140 ml

OWAY – DE-STRESS TONIC POTION Oway de-stress tonic potion er fremstillet af naturlige ingredienser; biodynamisk nød, økologisk purpursolhat, lilla ris og skjolddrager. Stresset og energiforladt hud bliver genopfrisket og beroliget. Den fjerner døde hudceller og producerer et tyndt lag af hydrering, der forbereder huden til efterfølgende behandlinger. Brug Morgen og aften efter PERFEKT RENGØRING AF HUD, hæld en lille mængde toner på en bomuldsskive eller pude, og før den over hele ansigtet for en blødere, friskere hud.
229 DKK

Replumping Booster 25 ml

OWAY – REPLUMPING BOOSTER Gendanner tætheden mod huden indefra og efterlader den fast og smidig. Reducerer aldersmærket og giver et glat, lysende og afslappet udseende. Brug BRUGT ALT: Påfør 3-4 dråber på ansigt og nakke og massage, indtil de er helt optaget. KOMBINERET ANVENDT: Påfør 3-4 dråber REPLUMPING BOOSTER på en lille mængde RADIANCE FACE BALM og massage på ansigt og hals, indtil den er helt optaget.. Reducerer tegn på alder og giver et glat, afslappet udseende.
442 DKK