Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Oway

ORGANIC WAY OF LIFE

Baseret på biodynamiske, økologiske og fairtrade-ingredienser, skaber Organic Way effektive behandlinger med en høj koncentration af botaniske ingredienser. 

Organic Way er en filosofi, en dyb overbevisning omkring det at have respekt for miljøet og og fremme affaldsreduktion. Hver formel, emballage og materiale er designet til at have en minimal miljøpåvirkning.

Oway har reduceret mængden af ​​plastik med 99%. De pakker deres formler i glasflasker, krukker og aluminiumsrør som er 100% genanvendelige. Alle deres værktøjer, genstande og artikler er lavet af træ, glas, aluminium, organisk regenereret bomuld, genbrugspapir og mange andre naturlige økologiske materialer.

Som et tegn på deres etiske og miljømæssige engagement har de bygget to specielle banebrydende værksteder, hvor de dyrker officielle planter ved hjælp af biodynamiske metoder og ARTIGIANO, vores træ-laboratorium, hvor de designer og fremstiller emballering, møbler og genstande efter principperne for cirkulær design.

Sorter efter

No-rinse moist conditioner 160 ml

No-rinse moist conditioner
Tilfører intens fugt og pleje til håret, så det efterlades blødt og let at rede ud.
269 DKK

Moisturizing hair mask 150 ml

Moisturizing hair mask
Tilfører intens fugt og pleje til dit hår, så det efterlades blødt og glansfuldt. Det forebygger spaltede spidser og give en krusfri finish.
249 DKK

Moisturizing hair bath 240 ml

Moisturizing hair bath
Den renser og giver intens fugtighed. Den skaber balance indefra på de dehydrerede hårfibre.
229 DKK

Glamshine Cloud 100 ml

Oway Glamshine cloud er lækker olie fremstillet af naturlige ingredienser; Den får håret til at skinne med en blank, silkeagtig virkning og skaber en nærende og beskyttende barriere mod forurening.
299 DKK

Glossy Nectar 50 ml

Glossy Nectar
Den giver glans, nærer og genopbygger hår, og efterlader det blødt, silkeagtigt og medgørligt. Den beskytter mod varmekilder, og fremskynder tørretiden.
229 DKK

Sculpting mist 240 ml

Sculpting mist
En non-aerosol hårspray baseret på økologiske ingredienser. Denne finishspray skaber et ultrastærkt hold samt masser af tekstur uden at tynge håret ned. Hårlakken efterlader ingen produktrester og gør det muligt at style håret i ca 3 minutter, inden lakker tørrer op.
299 DKK

Bio-rich water 240 ml

Bio-rich water
Spray der forsegler og plejer håret, giver det næring, glans, friskhed, og gør føntørring lettere. Den beskytter håret mod eksterne forureningskilder. Kan også bruges på kroppen.
229 DKK

Sea salt spray 240 ml

En økologisk saltvandsspray, der skaber masser af tekstur og fylde.
Denne spray lader dig nemt skabe et rodet look, som var du lige kommet hjem efter en dag på stranden. Dit hår efterlades med medium hold, masser af volumen samt en naturlig mat finish.
299 DKK

Flux potion 240 ml

Flux potion
Håret bliver fleksibelt, fyldigt og glansfuldt. Giver et medium hold. Denne Sculpting fluid gel blødgører håret, så det er beskyttet under tørring.
299 DKK

Quick glue 100 ml

Quick glue
Har et stærkt hold. Til kreative frisurer der holder længe. Den skaber definition, bevægelse og struktur. Den former og adskiller håret og gør det fleksibelt.
229 DKK

Frozen glaze 150 ml

Frozen glaze 150 ml
Ekstra stærkt hold, Giver kontrol og glans. Det strukturerer, former og definerer.
229 DKK

Thermal stress protector 240 ml

Thermal stress protector 240 ml
En varmebeskyttende spray baseret på økologiske ingredienser. Denne spray giver din frisure et medium hold samt en smuk, glansfuld finish.
299 DKK

Hblonde shampoo 240 ml

Hblonde shampoo
- Ideel til blondt, bleget, gråt og hvidt hår. - Rig på ultra violette pigmenter, der straks kontrasterer uønskede gule og orange toner.
229 DKK

Phytoprotein mist 160 ml

phytoprotein mist
Tilfører næring, energi og gør håret let at rede ud. Efterlader håret sundt og blødt med en naturlig glans.
269 DKK

Freqent Use Conditioner 240 ml

Frequent Use Conditioner 240 ml
Kan anvendes dagligt. Tilfører fugt og pleje til dit hår, uden at tynge. Gør det let at rede ud.
249 DKK

Color Protection Veil 160 ml

Color Protection Veil 160 ml
Tilfører fugt til dit hår og beskytter din hårfarve mod at falme. Du efterlades med en intens og glansfuld farve i længst mulig tid.
269 DKK

Color Protection Hair Mask 150 ml

Color Protection Hair Mask 150 ml
Hårkur der beskytter farvebehandlet hår, udglatter, giver glans og nyt liv til håret. Den tilfører fugt til dit hår og beskytter din hårfarve mod at falme og blive trist.
249 DKK

Color Protection Hair Bath 240 ml

Color Protection Hair Bath 240 ml
Den renser dybt og forlænger farveglansen. Den beskytter mod skader fra sol, vand og forurening.
229 DKK

Curly Potion 240 ml

Former og giver fugt til dit hår, uden at virke tyngende på krøllerne. Sikrer dig smukke, definerede krøller uden krus.
269 DKK

Curly Hair Mask 150 ml

Denne hårkur tilfører masser af fugt til dit hår uden at virke tyngende på krøllerne, og den styrker keratinet i krøllet hår. Kuren har en effektiv anti-krus effekt der sikrer dig smukke, definerede krøller uden krus.
249 DKK

Curly Hair Bath 240 ml

Renser naturligt krøllet og permanentet hår med ekstrem skånsomhed. Giver en intens behandling af kruset hår.
229 DKK