Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Oway

ORGANIC WAY OF LIFE

Baseret på biodynamiske, økologiske og fairtrade-ingredienser, skaber Organic Way effektive behandlinger med en høj koncentration af botaniske ingredienser. 

Organic Way er en filosofi, en dyb overbevisning omkring det at have respekt for miljøet og og fremme affaldsreduktion. Hver formel, emballage og materiale er designet til at have en minimal miljøpåvirkning.

Oway har reduceret mængden af ​​plastik med 99%. De pakker deres formler i glasflasker, krukker og aluminiumsrør som er 100% genanvendelige. Alle deres værktøjer, genstande og artikler er lavet af træ, glas, aluminium, organisk regenereret bomuld, genbrugspapir og mange andre naturlige økologiske materialer.

Som et tegn på deres etiske og miljømæssige engagement har de bygget to specielle banebrydende værksteder, hvor de dyrker officielle planter ved hjælp af biodynamiske metoder og ARTIGIANO, vores træ-laboratorium, hvor de designer og fremstiller emballering, møbler og genstande efter principperne for cirkulær design.

Sorter efter

Flowerfall 160 ml

OWAY – Flowerfall er et aromaterapeutisk, anti-aldrende, energigivende destillat til hovedbund og hår.
229 DKK

Hydro-balance scalp gel

OWAY – Rebalancing Hydro-Balance Scalp Gel er en plejende og styrkende creme-gel til en hovedbund der især er karakteriseret ved overdreven svedtendens.
499 DKK

Nebula Håndcreme 50 ml

Nebula er en blød og cremet håndcreme der nærer og fugter selv den tørreste og mest udtørrede hud i dybden. Cremen hjælper med at forbedre hudens tone og elasticitet og styrker den beskyttende epidermis barriere.
169 DKK

Prodigius balm 25 ml

OWAY – Prodigious Balm er en nærende, beskyttende og fugtgivende skønhedsbalsam til krop og ansigt. Der lindrer hudirritationer og heler revnet, sprukken og tør hud.
99 DKK

sunlight serum

SunWay Sunlight Serum er en fugtighedsgivende og nærende olie til både krop og hår. Den beskytter håret mod aldring og skader forårsaget af udsættelse for sol, salt, sand og klor. Takket være tilstedeværelsen af ??Brown Algee-ekstrakt og den specielle lipidsammensætning fugter den dybt, giver elasticitet og nærer epidermis.
299 DKK

Sun Protective Elixir 100 ml

Oway Sun Protective Elixir er en nærende sololie med beskyttelse mod UV-stråler med biodynamisk grøn anis, organisk beobab og etisk produceret passionsfrugt.
299 DKK

circollo børste

100% miljøvenlig hårbørste, der blidt virker på hovedbunden og håret.
198 DKK

Shabby Mud 50 ml

Oway shabby mud
Denne voks giver håret et pjusket look, og fjerner volumen. Den definerer og separerer sektioner med en mat effekt.
229 DKK

Shaping putty 50 ml

Oway shaping putty
Denne strong-hold putty giver volumen og struktur til selv det fineste hår. Giver næring, fugt, glans og beskyttelse til håret.
229 DKK

Boho Pomade 50 ml

Oway boho pomade er fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienserbr> Denne pomade giver næring og beskyttelse til håret. Styrker hårets struktur og hårets naturlige forsvar mod UV stråler. Den hjælper til at støtte og forme krøller på en naturlig måde.
229 DKK

Rugiada hand serum

Oway Rugiada
Er en desinficerende håndserum der fugter dine hænder og efterlader dem glatte og silkebløde.
149 DKK

Ultra Rich Body Oil 290 ml

Oway ultra-rich body oil
er en kropsolie der giver og bevarer fugt, nærer huden dybt, og efterlader den blød, opstrammet og strålende.
659 DKK

Beautyfying Body Peeling 400 g

Oway Beautifying body peeling
er et udglattende og genopbyggende kompleks til kroppen.
599 DKK

Tone & Lift Booster 25 ml

Oway tone & lift booster er en opstrammende koncentrat fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser, som beskytter huden og bevarer dens ungdommelighed. Giver dig en fast og smidig hud.
442 DKK

Vivifying Remedy Sensitive 100 ml

Oway vivifying remedy sensitive scalp
Den fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden, fugter huden let, styrker og giver energi til håret og hovedbunden. Perfekt til følsom hovedbund med hår som er tilbøjelige til at falde ud, da den fremmer hårvækst.
598 DKK

Next day cream 140 ml

Oway – Next Day Cream er en teksturiserende hårcreme. 94,7% naturligt afledte ingredienser. 84% bionedbrydelige ingredienser.
269 DKK

superfluid 140 ml

Oway superfluid
Bødgørende væske.Til alle hårtyper. Det holder de krusede og uregerlige hårstrå i skak. 98,7% naturligt afledte ingredienser. 97% bionedbrydelige ingredienser. Fordele Til alle hårtyper. Det holder de krusede og uregerlige hårstrå i skak. Væsken nærer og fugter håret uden at tynge det ned. Let formel også til fint hår. Konditionerende, fugtgivende og nærende effekt.
269 DKK

Materia 80 g

Oway Materia er en økologisk fast olie med antioxidante egenskaber til rensning af ansigt og krop. Denne sæbe har en anti-aging effekt og danner et beskyttende lag på huden
79 DKK

Velluto lip balm

Oway Velluto
Er en økologisk gel lip balm, fremstillet af 100% naturlige ingredienser.
89 DKK

Velvet Body Fluid 150 ml

Oway velvet body fluid
Den nærer huden i dybden, giver fugt og mindsker rødme. Forlænger vævets ungdommelige egenskaber, og efterlader huden fleksibel og silkeblød.
409 DKK

Perfect Skin Cleansing Cream 75 ml

Oway perfect skin cleansing cream er en ansigtsrens fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser, fyldt med antioxidanter, som beskytter cellerne mod frie radikaler.
149 DKK

Fabulous Body Oil 140 ml

Oway fabulous body oil
Den giver fleksibilitet, kompakthed og styrker hudens fasthed. Samtidig giver den huden en satinagtig effekt, og gør den utrolig dejlig blød og glat.
375 DKK

Gesto opvaskemiddel 500 ml

Oway Gesto
Er et flydende opvaskemiddel der opløser fedt, snavs og urenheder.
149 DKK

volumizing root spray

volumizing root spray Løfter håret ved rødderne, så det får en flot fylde. Sprayen er perfekt til fine hårtyper. Giver et blødt og l
269 DKK

Volumizing hair bath 240 ml

Volumizing hair bath 240
Den renser fint og skrøbeligt hår, tilfører let pleje uden at virke tyngende, giver fylde og styrke. Den renser hovedbunden og løfter håret fra rødderne.
229 DKK

Silk´n´glow Serum 50 ml

Silk´n´glow Serum
Et økologisk serum, der bekæmper frizz i tørt og porøst hår.
299 DKK

Smoothing Fluid 100 ml

Smoothing Fluid
En økologisk lotion, der tæmmer frizz og flyvske småhår. Denne flydende lotion tilfører fugt til dit hår samt udglatter krus, så selv det mest genstridige hår bliver nemt at style.
299 DKK

Smooting Cream 150 ml

Smoothing Cream
En økologisk stylingcreme, der tæmmer frizz og flyvske småhår.
269 DKK

Smoothing hair bath 240 ml

Smoothing hair bath
Den eliminerer krus og er perfekt til at skabe et kontrolleret og velplejet look.
229 DKK

Silk´n´glow hair mask 150 ml

Silk´n´glow hair mask
Tilfører masser af fugt og pleje til håret, uden at virke tyngende. Den gør håret blødt, glansfuldt og eliminerer krus
249 DKK