Fri fragt i DK ved køb over 800
Filters
Søg

Makeup

Sorter efter

Delilah Take Cover Concealer, x

DELILAH TAKE COVER CONCEALER, CASHMERE RADIANT CREAM CONCEALER Cremet blød concealer Fugtgivende og nem at blende Perfekt til at dække trætte øjenomgivelser samt rødme Giver en ensartet og naturligt strålende hud med smuk glød
199 DKK

Delilah Take Cover Concealer, x

DELILAH TAKE COVER CONCEALER, MARBLE RADIANT CREAM CONCEALER Cremet blød concealer Fugtgivende og nem at blende Perfekt til at dække trætte øjenomgivelser samt rødme Giver en ensartet og naturligt strålende hud med smuk glød
199 DKK

Delilah Take Cover Concealer, x

DELILAH TAKE COVER CONCEALER, STONE RADIANT CREAM CONCEALER Cremet blød concealer Fugtgivende og nem at blende Perfekt til at dække trætte øjenomgivelser samt rødme Giver en ensartet og naturligt strålende hud med smuk glød
199 DKK

Delilah Take Cover Concealer, x

DELILAH TAKE COVER CONCEALER, IVORY RADIANT CREAM CONCEALER Cremet blød concealer Fugtgivende og nem at blende Perfekt til at dække trætte øjenomgivelser samt rødme Giver en ensartet og naturligt strålende hud med smuk glød
199 DKK

DELILAH Pure Light Liquid Radi 30 ml.

DELILAH PURE LIGHT LIQUID RADIANCE, HALO PURE LIGHT LIQUID RADIANCE 30 ML Smuk illuminator i en let og flydende formel Udjævner øjeblikkeligt hudtonen Giver en let gylden glød Udvisker små skønhedsfejl Mindsker tegn på træthed Huden ser frisk og naturlig ud uden at efterlade et kraftig shimmerlook Beriget på E vitamin, der beskytter huden mod frie radikaler Parabenefri og dermatologisk testet Anvendelse: Kan anvendes lige efter dagcreme Blandes sammen med foundation Ovenpå foundation for mere intense hightlights
279 DKK

Cream Concealer Peach 3.8gr / 0.

DELILAH COLOUR CORRECTOR, Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.
239 DKK

Cream Concealer Apricot 3.8gr / 0.

DELILAH COLOUR CORRECTOR, APRICOT Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.
239 DKK

Micro-fine Loose Powder Transl 14g / 0.49

DELILAH TOUCH POWDER,TRANSLUCENT Pure Touch redefinerer alt det du troede, du vidste om løs pudder. Denne delikate pudder, transformerer huden til et airbrushed-lignende look. De micro-fine partikler føles utrolig lette og glatte,og efterlader huden ubeskrivelig silkeblød. Denne mikrofine finishing pudder, får foundation til at holde længere og matterer huden, uden at ændre dens naturlige farve. Pure Touch kan påføres ovenpå foundation elleranvendes alene, for at opnår et perfekt naturligt look.
399 DKK

Cream Concealer Almond 3.8gr / 0.

DELILAH CREAM CONCEAL, ALMOND Farewell Cream Concealer giver en perfekt men usynlig dækning, og kan anvendes hvor som helst, der er behov for det. Indeholder Hyaluronsyre, der hjælper med at udfylde de fine linjer og rynker,så huden ser mere glat og blød ud. Farewell Cream Concealer er udviklet til at dække områder med skønhedsfejl, mørke spots, misfarvninger eller træthedstegn omkring øjnene og i ansigtet. Beriget med fugtgivereog antioxidanter, og efterlader huden guftmættet og silkeblød. Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.
239 DKK

Cream Concealer Honey 3.8gr / 0.

DELILAH CREAM CONCEAL, HONEY Farewell Cream Concealer giver en perfekt men usynlig dækning, og kan anvendes hvor som helst, der er behov for det. Indeholder Hyaluronsyre, der hjælper med at udfylde de fine linjer og rynker,så huden ser mere glat og blød ud. Farewell Cream Concealer er udviklet til at dække områder med skønhedsfejl, mørke spots, misfarvninger eller træthedstegn omkring øjnene og i ansigtet. Beriget med fugtgivereog antioxidanter, og efterlader huden guftmættet og silkeblød. Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.
239 DKK

Cream Concealer Linen 3.8gr / 0.

DELILAH CREAM CONCEAL, Farewell Cream Concealer giver en perfekt men usynlig dækning, og kan anvendes hvor som helst, der er behov for det. Indeholder Hyaluronsyre, der hjælper med at udfylde de fine linjer og rynker,så huden ser mere glat og blød ud. Farewell Cream Concealer er udviklet til at dække områder med skønhedsfejl, mørke spots, misfarvninger eller træthedstegn omkring øjnene og i ansigtet. Beriget med fugtgivereog antioxidanter, og efterlader huden guftmættet og silkeblød. Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.LINEN
239 DKK

Future Resist Concealer Cashme 3ml / 0.10

DELILAH CONCEAL, CASHMERE Fade Away Concealer er en del af Future Resist serien. Denne ultra-lette, flydendeconcealer, indeholder lysdiffuserende ingredienser, der udvisker synlige fine linjerog mørke rander samt rosenrod og sukkerroe, der reducerer hævede områder ogmørke rander og hjælper med at de skånsomt forsvinder. Den fantastiske rosaguldfarvet klikpen sikrer en nem og sikker påføring, når som helst og hvor som helst.
259 DKK

Future Resist Foundation, chestnut

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION, CHESNUT Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Foundation, nutmeg

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION,NUTMEG Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Foundation, maple

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION, MAPLE Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Foundation shell

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION, SHELL Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Foundation buttermilk 38ml / 1.2

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION, BUTTERMILK Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Skin Primer 48ml / 1.6

DELILAH UNDER WEAR PRIMER 48 ML DET PERFEKTE FUNDAMENT TIL EN SMUK MAKE-UP Hemmeligheden bag et smukt udseende er, at få det, der ligger nedenunder, til at være perfekt. Under Wear foundation primer, er udviklet til at skabe et perfekt fundament før anvendelse af make-up. Make-uppen bliver nemmere at påføre, ser bedre ud og holder længere. Under Wear er en serum, der føles utrolig opfriskende og silkeblød. Den får huden til at se blødere, glattere og yngre ud, idet den visuelt reducerer fremtrædende skønhedsfejl på huden. Beriget med peptider, der øjeblikkeligt udfylder og udglatter ujævnheder, fine linjer og rynker. BRUGSANVISNING: Påfør 2 pump af Under Wear Primer i håndfladen. Fordel primeren i ansigtet med fingerspidserne. Start midt i ansigtet og blend ud af. Vær speciel opmærksom på de områder, hvor det er svært at lægge foundation på.
329 DKK

Cream Lipstick Hush 3.7g / 0.1

DELILAH LIPSTICK, HUSH Colour Intense er en luksuriøs læbestift, formuleret så den føles blød og cremet, med en silkemat effekt. Berigetmed kugleformede polymer, der giver en fløjlsblød følelse og en nem glide-on effekt, samt E vitaminer der er fyldt medeffektive antioxidanter, Colour Intense smelter på læberne og holder i timevis
239 DKK

Pure Light Lustre

delilah Pure Light Illuminating Powder Lustre 9.9 g. LYSREFLEKTERENDE HIGHLIGHTER Pure Light Compact Illuminating Powder Lustre fra Delilah er en lysreflekterende pudder, der skaber en multidimensionel udstråling til enhver hudtone. Highlighterens shimmerfarve består af en guld og koral tone, der liver træt og kedelig hud op. Pure Light Compact Illuminating Powder Lustre sikrer dermed, at huden fremstår sund, frisk og udglattet med en smuk glød. Pure Light Compact Illuminating Powder Lustre fra Delilah består af mikro-fin pudder med en silkeblød og let formel, der er nem at tone ud for en jævn og smuk finish. Highlighteren er beriget med mica, der sørger for en perfekt shimmer-effekt og glød. Pure Light Compact Illuminating Powder Lustre er desuden fri for parabener og er dermatologisk testet. FOR SMUK OG FRISK HUD Ønsker du at se sund og frisk ud med den smukkeste shine, så er Pure Light Compact Illuminating Powder Lustre fra Delilah et musthave for dig. Den guld- og koralfarvede highlighter pifter ethvert af dine looks op og sikrer dig den perfekte glød. Påfør Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder Lustre på de øverste punkter af ansigtet, altså kindbenene, midten af panden, næsen og spidsen af hagen med Delilah Angled Contour Brush for at give en glødende effekt.
399 DKK

Delilah Pure Light 9,9 g

DELILAH PURE LIGHT COMPACT ILLUMINATING POWDER Pure Light er en usædvanlig smuk lysreflekterende pudder, der giver et flerdimensionelt blødt skær til enhver hudtone. Den er sammensat af micro-fint pudder og har en banebrydende teknologi, som gør den let at blende. Huden bliver sund og ensartet at se på samt får en smuk glød. Pudderen præsenterer sig flot med dens akvarelfarver, der blander sig i en kombination af gylden rosa, pastel fersken og pink lavendel. De bløde toner blander sig på intelligent vis med hudens matte tone, som lysnes og dermed fremstår med en smuk glød. Den smukke emballage i rosa guld og tinfarvet metal, der indkapsler Pure Light, beskyttes af en blød fløjlspose. Er desuden parabenefri, dermatologisk testet og veganvenligt. BRUGSANVISNING: For at få en lysreflekterende effekt: Påfør Pure Light i hele ansigtet med delilah Large Powder Brush. For en highlight-effekt: Påføre Pure Light med Angled Contour Brush på ansigtets fremtrædende punkter - kindben, næseryg og hage.
399 DKK

DELILAH Blush blusher, Dusk 4 g,

DELILAH BLUSH BLUSHER, DUSK Colour Blush er en kompakt pudder blusher, der giver et naturligt skær af farve på huden.Denne lette og silkeagtige pudder blender sig smukt ind i huden, idet den mikroniseret formel, hjælper med at udviskeskønhedsfejl. Colour Blush ligger i en smukt udformet aluminiums emballage beskyttet af en fløjlsblød pose.
259 DKK

Compact Powder Blusher Clement 4g / 0.14o

DELILAH BLUSH BLUSHER, CLEMENTINE Colour Blush er en kompakt pudder blusher, der giver et naturligt skær af farve på huden.Denne lette og silkeagtige pudder blender sig smukt ind i huden, idet den mikroniseret formel, hjælper med at udviskeskønhedsfejl. Colour Blush ligger i en smukt udformet aluminiums emballage beskyttet af en fløjlsblød pose.
259 DKK

Compact Powder Blusher Lullaby 4g / 0.14o

DELILAH BLUSH BLUSHER, LULLABY Colour Blush er en kompakt pudder blusher, der giver et naturligt skær af farve på huden.Denne lette og silkeagtige pudder blender sig smukt ind i huden, idet den mikroniseret formel, hjælper med at udviskeskønhedsfejl. Colour Blush ligger i en smukt udformet aluminiums emballage beskyttet af en fløjlsblød pose.
259 DKK

Compact Eye Shadow Walnut 1.6g / 0.5

Colour Intense øjenskygge findes i to forskellige versioner - mat og shimmer. Shimmer versionenkombinerer bødheden fra en créme og bekvemmeligheden ved en pudder.Resultatet er en fantastisk smuk farve, som let blendes over øjet.Mat versionen har en ultra-fin tekstur, der giver en dyb, intens farve, som er nem at blende og bygge op for et endnu mere intenstlook. Colour Intense blendes nemt henover øjet, og giver et professionelt resultat, som virkelig holder.
199 DKK

Matt Bronzer Light Medium 11g / 0.39

DELILAH SUNSET BRONZER, LIGHT MEDIUM Sunset er en mat bronzer, der giver en skøn glød af solstrefj på alle hudtyper. Denne ultralette,silkeagtige konsistens, blender perfekt henover huden idet soft-focus pigmenter hjælper med at sløreskønhedsfejl og efterlader huden smuk, ensartet og med en sund ansigtsfarve. Sunset's luksuriøse formelindeholder E vitamin, der beskytter huden samt Jojoba olie, der tilfører naturlig fugt til huden. Denne fantastiskebronzer ligger i en smukt udformet aluminiums emballage beskyttet af en fløjlsblød pose.
339 DKK

Compact Eye Shadow Liqourice 1.6g / 0.5

DELILAH EYESHADOW LIQUORICE Colour Intense øjenskygge findes i to forskellige versioner - mat og shimmer. Shimmer versionenkombinerer bødheden fra en créme og bekvemmeligheden ved en pudder.Resultatet er en fantastisk smuk farve, som let blendes over øjet.Mat versionen har en ultra-fin tekstur, der giver en dyb, intens farve, som er nem at blende og bygge op for et endnu mere intenstlook. Colour Intense blendes nemt henover øjet, og giver et professionelt resultat, som virkelig holder.
199 DKK

Compact Eye Shadow Denim 1.6g / 0.5

DELILAH EYESHADOW DENIM Colour Intense øjenskygge findes i to forskellige versioner - mat og shimmer. Shimmer versionenkombinerer bødheden fra en créme og bekvemmeligheden ved en pudder.Resultatet er en fantastisk smuk farve, som let blendes over øjet.Mat versionen har en ultra-fin tekstur, der giver en dyb, intens farve, som er nem at blende og bygge op for et endnu mere intenstlook. Colour Intense blendes nemt henover øjet, og giver et professionelt resultat, som virkelig holder.
199 DKK

Compact Eye Shadow Thistle 1.6g / 0.5

DELILAH EYESHADOW THISTLE Colour Intense øjenskygge findes i to forskellige versioner - mat og shimmer. Shimmer versionenkombinerer bødheden fra en créme og bekvemmeligheden ved en pudder.Resultatet er en fantastisk smuk farve, som let blendes over øjet.Mat versionen har en ultra-fin tekstur, der giver en dyb, intens farve, som er nem at blende og bygge op for et endnu mere intenstlook. Colour Intense blendes nemt henover øjet, og giver et professionelt resultat, som virkelig holder.
199 DKK

Compact Eye Shadow Biscuit 1.6g / 0.5

DELILAH EYESHADOW BISCUIT Colour Intense øjenskygge findes i to forskellige versioner - mat og shimmer. Shimmer versionenkombinerer bødheden fra en créme og bekvemmeligheden ved en pudder.Resultatet er en fantastisk smuk farve, som let blendes over øjet.Mat versionen har en ultra-fin tekstur, der giver en dyb, intens farve, som er nem at blende og bygge op for et endnu mere intenstlook. Colour Intense blendes nemt henover øjet, og giver et professionelt resultat, som virkelig holder.
199 DKK