Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Insight

Alle INsights produkter indeholder minimum 96% naturlige ingredienser, vegansk, fri fra syntetiske farvestoffer, bruger genanvendt polyester-flasker samt de har egne marker, hvor de dyrker ingredienserne til deres produkter. Listen med fordele er meget længere, men disse fortrin giver et indblik i, hvad INsight er for et mærke.

Udover de miljømæssige fordele kan INsights produkter også noget helt særligt for dit hår. Produkterne bliver udviklet på laboratorier, hvor en kombination af gamle visdom af plante-ekstrakter og planter-olier i samspil med ozoniseret vand. Ozoniseret vand er nøgleordet i produkternes renhed, da det gør produkterne mikrobiologisk rent ved en vedvarende proces og undlader derfor at bruge konserveringsmidler som parabener og MIT.

Sorter efter

Man Beard Cleanser 250 ML

Beard Cleanser er formuleret med blide overfladeaktive stoffer, som renser og samtidig fugter dit skæg. Cleanseren hjælper med at holde dit skæg blødt og fugtet. Anbefales til daglig rensning.
149 DKK

Lenitive Scalp Comfort Cream 100 ml

Scalp Comfort Cream fra Lenitive serien genbalancerer den epidermale funktion af hovedbunden og giver en behagelig og beroligende fornemmelse af friskhed på irriteret hovedbund.
199 DKK

Loss Control Fortifying Shampoo 400 ml

Hårtab er en fysisk proces, der kan reduceres gennem forebyggende behandlinger. INsights Loss Control Fortifying Shampoo styrker hårsækken og modvirker hårtab.
199 DKK

Loss Control Fortifying Tonic 100 ml

Fortifying Treatment er en behandling, der fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden og hjælper med at undgå hårtab. Denne hårtabsbehandling kan gå ind og forlænge din hårcyklus, så der længere tid i mellem hår udskift.
249 DKK

Anti Dandruff Purifying Tonic 100 ml

Purifying Treament er en behandling, der modvirker skæl og lindre irritation i hovedbunden.
249 DKK