Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

GHD

Sorter efter

Ghd New Gold Styler 1

Ghd præsenterer ghd gold® professional styler med dokumenteret effekt: et glattere, blødere og sundere hår*.
1.629 DKK

Ghd mini styler

Mini-styleren har smalle plader, som gør det muligt at få fat helt inde ved hovedbunden, hvilket gør den til et perfekt match til kort og fint hår samt pandehår.
1.599 DKK

Ghd Gold Limited Ed Xmas

Sæt kronen på værket til jul med ghd gold®-glattejern, hvid finish og perlemorsglans og den smukkeste gyldne julestyle til jul.
1.729 DKK

Ghd Platinum+ Styler

Vi introducerer ghd PLATINUM+; ghd's første SMART styler, der beregner hårets behov, tykkelse og tekstur. Med den avancerede ultrazone teknologi forudser ghd PLATINUM+ styleren hårets behov og sikrer, at varmepladerne holder en konstant temperatur på 185°C, hvilket giver det absolut bedste resultat og efterlader håret sundere og mere skinnende med kun ét strøg.
2.099 DKK

Ghd Curve™ Creative Curl Wand

Til naturlige krøller og dybe bølger; ghd curve® creative curl wand har en unik 23-28 mm konisk form, der skaber smukke, naturlige krøller og blide bølger. Resultatet er en smuk og naturlig styling eller et mere glamourøst look.
1.499 DKK

Ghd Curve™ Classic Wave

Vi præsenterer ghd curve™; en nye serie af krølle- og klemkrøllejern fra ghd. Med ultra-zone™-teknologi, der sikrer en jævn og ensartet varmepåvirkning, sundere hår og flotte, glansfulde krøller, der holder.
1.499 DKK

Ghd Gold Max Styler 1

Stylerens brede plader er perfekte til tykkere og længere hår, og gør det muligt at glatte større partier eller skabe store bølger og krøller med volumen.
1.599 DKK