Fri fragt i DK ved køb over 800
Filters
Søg

Delilah

I en skønhedsverden besat af tendenser og komplicerede termer, og hvor utallige brands højlydt kræver din opmærksomhed, står delilah for noget anderledes. delilah er diskret, underspillet, og med selvtilliden til at tale sagte, i stedet for at råbe.

Udgangspunktet er navnet, som betyder forførende eller fortryllende.
Navnet Delilah er bedst kendt fra kvinden, der brugte sin skønhed til at fortrylle Samson. delilah står for skønhed, styrke og selvværd.

delilah er moderne og med sine links til populærmusikken og den smukke Delila rose, er serien typisk britisk.

delilah har en filosofi om ukompliceret skønhed, der omfatter alle elementer af brandet. Serien er en enkel, tilpasset kollektion i luksuriøse farver, der er nemme at anvende og nemme at bære.

Indvendigt er formlerne luksuriøse og sanselige at røre ved. Udvendigt udformet i smuk muldvarpegrå og rosa guld farve. En nydelse at anvende.

delilah er et unikt og luksuriøst brand, som kunderne vil hævde er deres egen personlige opdagelse.

Sorter efter

Delilah Take Cover Concealer, x

DELILAH TAKE COVER CONCEALER, CASHMERE RADIANT CREAM CONCEALER Cremet blød concealer Fugtgivende og nem at blende Perfekt til at dække trætte øjenomgivelser samt rødme Giver en ensartet og naturligt strålende hud med smuk glød
199 DKK

Delilah Take Cover Concealer, x

DELILAH TAKE COVER CONCEALER, MARBLE RADIANT CREAM CONCEALER Cremet blød concealer Fugtgivende og nem at blende Perfekt til at dække trætte øjenomgivelser samt rødme Giver en ensartet og naturligt strålende hud med smuk glød
199 DKK

Delilah Take Cover Concealer, x

DELILAH TAKE COVER CONCEALER, STONE RADIANT CREAM CONCEALER Cremet blød concealer Fugtgivende og nem at blende Perfekt til at dække trætte øjenomgivelser samt rødme Giver en ensartet og naturligt strålende hud med smuk glød
199 DKK

Delilah Take Cover Concealer, x

DELILAH TAKE COVER CONCEALER, IVORY RADIANT CREAM CONCEALER Cremet blød concealer Fugtgivende og nem at blende Perfekt til at dække trætte øjenomgivelser samt rødme Giver en ensartet og naturligt strålende hud med smuk glød
199 DKK

DELILAH Pure Light Liquid Radi 30 ml.

DELILAH PURE LIGHT LIQUID RADIANCE, HALO PURE LIGHT LIQUID RADIANCE 30 ML Smuk illuminator i en let og flydende formel Udjævner øjeblikkeligt hudtonen Giver en let gylden glød Udvisker små skønhedsfejl Mindsker tegn på træthed Huden ser frisk og naturlig ud uden at efterlade et kraftig shimmerlook Beriget på E vitamin, der beskytter huden mod frie radikaler Parabenefri og dermatologisk testet Anvendelse: Kan anvendes lige efter dagcreme Blandes sammen med foundation Ovenpå foundation for mere intense hightlights
279 DKK

Cream Concealer Peach 3.8gr / 0.

DELILAH COLOUR CORRECTOR, Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.
239 DKK

Cream Concealer Apricot 3.8gr / 0.

DELILAH COLOUR CORRECTOR, APRICOT Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.
239 DKK

Micro-fine Loose Powder Transl 14g / 0.49

DELILAH TOUCH POWDER,TRANSLUCENT Pure Touch redefinerer alt det du troede, du vidste om løs pudder. Denne delikate pudder, transformerer huden til et airbrushed-lignende look. De micro-fine partikler føles utrolig lette og glatte,og efterlader huden ubeskrivelig silkeblød. Denne mikrofine finishing pudder, får foundation til at holde længere og matterer huden, uden at ændre dens naturlige farve. Pure Touch kan påføres ovenpå foundation elleranvendes alene, for at opnår et perfekt naturligt look.
399 DKK

Cream Concealer Almond 3.8gr / 0.

DELILAH CREAM CONCEAL, ALMOND Farewell Cream Concealer giver en perfekt men usynlig dækning, og kan anvendes hvor som helst, der er behov for det. Indeholder Hyaluronsyre, der hjælper med at udfylde de fine linjer og rynker,så huden ser mere glat og blød ud. Farewell Cream Concealer er udviklet til at dække områder med skønhedsfejl, mørke spots, misfarvninger eller træthedstegn omkring øjnene og i ansigtet. Beriget med fugtgivereog antioxidanter, og efterlader huden guftmættet og silkeblød. Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.
239 DKK

Cream Concealer Honey 3.8gr / 0.

DELILAH CREAM CONCEAL, HONEY Farewell Cream Concealer giver en perfekt men usynlig dækning, og kan anvendes hvor som helst, der er behov for det. Indeholder Hyaluronsyre, der hjælper med at udfylde de fine linjer og rynker,så huden ser mere glat og blød ud. Farewell Cream Concealer er udviklet til at dække områder med skønhedsfejl, mørke spots, misfarvninger eller træthedstegn omkring øjnene og i ansigtet. Beriget med fugtgivereog antioxidanter, og efterlader huden guftmættet og silkeblød. Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.
239 DKK

Cream Concealer Linen 3.8gr / 0.

DELILAH CREAM CONCEAL, Farewell Cream Concealer giver en perfekt men usynlig dækning, og kan anvendes hvor som helst, der er behov for det. Indeholder Hyaluronsyre, der hjælper med at udfylde de fine linjer og rynker,så huden ser mere glat og blød ud. Farewell Cream Concealer er udviklet til at dække områder med skønhedsfejl, mørke spots, misfarvninger eller træthedstegn omkring øjnene og i ansigtet. Beriget med fugtgivereog antioxidanter, og efterlader huden guftmættet og silkeblød. Farewell Colour Corrector findes i to farvekorrigerende varianter, en rosa og en fersken undertone. De kan anvendes sammen med de andre concealers til at udligne selv de mest udfordrendemisfarvninger.LINEN
239 DKK

Future Resist Concealer Cashme 3ml / 0.10

DELILAH CONCEAL, CASHMERE Fade Away Concealer er en del af Future Resist serien. Denne ultra-lette, flydendeconcealer, indeholder lysdiffuserende ingredienser, der udvisker synlige fine linjerog mørke rander samt rosenrod og sukkerroe, der reducerer hævede områder ogmørke rander og hjælper med at de skånsomt forsvinder. Den fantastiske rosaguldfarvet klikpen sikrer en nem og sikker påføring, når som helst og hvor som helst.
259 DKK

Future Resist Foundation, chestnut

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION, CHESNUT Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Foundation, nutmeg

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION,NUTMEG Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Foundation, maple

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION, MAPLE Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Foundation shell

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION, SHELL Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Foundation buttermilk 38ml / 1.2

DELILAH TIME FRAME FOUNDATION, BUTTERMILK Time Frame er en flydende foundation, der blender perfekt sammen med huden,og efterlader en smuk, fejlfri finish. En foundation i en let formel, der er nemat bygge op, og tilfører huden en raffineret glød samt en perfekt finish.Indeholder A og E vitamin, der fungerer som effektive antioxidanter og beskytterhuden mod udefrakommende miljøfaktorer samt en blanding af peptider, der beskyttermod alderdomstegn. Time Frame indeholder solfaktor 20, der beskytter huden hverdag.
339 DKK

Future Resist Skin Primer 48ml / 1.6

DELILAH UNDER WEAR PRIMER 48 ML DET PERFEKTE FUNDAMENT TIL EN SMUK MAKE-UP Hemmeligheden bag et smukt udseende er, at få det, der ligger nedenunder, til at være perfekt. Under Wear foundation primer, er udviklet til at skabe et perfekt fundament før anvendelse af make-up. Make-uppen bliver nemmere at påføre, ser bedre ud og holder længere. Under Wear er en serum, der føles utrolig opfriskende og silkeblød. Den får huden til at se blødere, glattere og yngre ud, idet den visuelt reducerer fremtrædende skønhedsfejl på huden. Beriget med peptider, der øjeblikkeligt udfylder og udglatter ujævnheder, fine linjer og rynker. BRUGSANVISNING: Påfør 2 pump af Under Wear Primer i håndfladen. Fordel primeren i ansigtet med fingerspidserne. Start midt i ansigtet og blend ud af. Vær speciel opmærksom på de områder, hvor det er svært at lægge foundation på.
329 DKK

Delilah Liquid Lipstick,breeze 7 ml.

DELILAH LIQUID LIPSTICK, BREEZE INTENS, MAT LÆBESTIFT I EN FLYDENDE LET FORMEL Nem at påføre Beriget med naturlig mineral ler, som giver den fløjlsbløde fornemmelse samt matte look Innovativ formel, der indkapsler fugten, så læberne ikke udtørrer, men forbliver bløde Unik velourapplikator, der er formet som en ”balletsko”, som giver en intens og præcis påføring med kun ét strøg Long wear effekt helt op til 9 timer Læberne føles behagelige og bløde Intenst indhold af farvepigmenter, der giver en kraftfuld smuk farve Farven "Beau" er en varm blød nude nuance 7 ml
169 DKK

Delilah Liquid Lipstick, Bloss 7 ml.

DELILAH LIQUID LIPSTICK, BLOSSOM INTENS, MAT LÆBESTIFT I EN FLYDENDE LET FORMEL Nem at påføre Beriget med naturlig mineral ler, som giver den fløjlsbløde fornemmelse samt matte look Innovativ formel, der indkapsler fugten, så læberne ikke udtørrer, men forbliver bløde Unik velourapplikator, der er formet som en ”balletsko”, som giver en intens og præcis påføring med kun ét strøg Long wear effekt helt op til 9 timer Læberne føles behagelige og bløde Intenst indhold af farvepigmenter, der giver en kraftfuld smuk farve Farven "Beau" er en varm blød nude nuance 7 ml
169 DKK

DELILAH liquid lipstick, Retro 7 ml.

DELILAH LIQUID LIPSTICK, RETRO INTENS, MAT LÆBESTIFT I EN FLYDENDE LET FORMEL Nem at påføre Beriget med naturlig mineral ler, som giver den fløjlsbløde fornemmelse samt matte look Innovativ formel, der indkapsler fugten, så læberne ikke udtørrer, men forbliver bløde Unik velourapplikator, der er formet som en ”balletsko”, som giver en intens og præcis påføring med kun ét strøg Long wear effekt helt op til 9 timer Læberne føles behagelige og bløde Intenst indhold af farvepigmenter, der giver en kraftfuld smuk farve Farven "Beau" er en varm blød nude nuance 7 ml
169 DKK

DELILAH liquid lipstick, Belle 7 ml.

DELILAH LIQUID LIPSTICK, BELLE INTENS, MAT LÆBESTIFT I EN FLYDENDE LET FORMEL Nem at påføre Beriget med naturlig mineral ler, som giver den fløjlsbløde fornemmelse samt matte look Innovativ formel, der indkapsler fugten, så læberne ikke udtørrer, men forbliver bløde Unik velourapplikator, der er formet som en ”balletsko”, som giver en intens og præcis påføring med kun ét strøg Long wear effekt helt op til 9 timer Læberne føles behagelige og bløde Intenst indhold af farvepigmenter, der giver en kraftfuld smuk farve Farven "Beau" er en varm blød nude nuance 7 ml
169 DKK

DELILAH Lipstick, Flirt 3,7 g.

DELILAH LIPSTICK, FLIRT Colour Intense er en luksuriøs læbestift, formuleret så den føles blød og cremet, med en silkemat effekt. Berigetmed kugleformede polymer, der giver en fløjlsblød følelse og en nem glide-on effekt, samt E vitaminer der er fyldt medeffektive antioxidanter, Colour Intense smelter på læberne og holder i timevis
239 DKK

Cream Lipstick Vintage 3.7g / 0.1

DELILAH LIPSTICK, VINTAGE Colour Intense er en luksuriøs læbestift, formuleret så den føles blød og cremet, med en silkemat effekt. Berigetmed kugleformede polymer, der giver en fløjlsblød følelse og en nem glide-on effekt, samt E vitaminer der er fyldt medeffektive antioxidanter, Colour Intense smelter på læberne og holder i timevis
239 DKK

Cream Lipstick Hush 3.7g / 0.1

DELILAH LIPSTICK, HUSH Colour Intense er en luksuriøs læbestift, formuleret så den føles blød og cremet, med en silkemat effekt. Berigetmed kugleformede polymer, der giver en fløjlsblød følelse og en nem glide-on effekt, samt E vitaminer der er fyldt medeffektive antioxidanter, Colour Intense smelter på læberne og holder i timevis
239 DKK

Ultimate Shine Lipgloss Amalie 6.5ml / 0.

DELILAH LIPGLOSS, AMALIE Colour Gloss er en fugtgivende gloss, der giver ultimativ glød og shine, med en utrolig lang holdbarhed uden at føles klistret.Beriget med E vitamin og blødgørende olier, der plejer og beskytter. Colour Gloss indeholder en botaniskcellulær aktivator udvundet af oliven og jojoba, som virker ungdommelig og regenererende. Colour Glass haren let duft af bær.
219 DKK

Ultimate Shine Lipgloss Jewel 6.5ml / 0.

DELILAH LIPGLOSS, JEWEL Colour Gloss er en fugtgivende gloss, der giver ultimativ glød og shine, med en utrolig lang holdbarhed uden at føles klistret.Beriget med E vitamin og blødgørende olier, der plejer og beskytter. Colour Gloss indeholder en botaniskcellulær aktivator udvundet af oliven og jojoba, som virker ungdommelig og regenererende. Colour Glass haren let duft af bær.
219 DKK

Ultimate Shine Lipgloss Baller 6.5ml / 0.

DELILAH LIPGLOSS,BALLER Colour Gloss er en fugtgivende gloss, der giver ultimativ glød og shine, med en utrolig lang holdbarhed uden at føles klistret.Beriget med E vitamin og blødgørende olier, der plejer og beskytter. Colour Gloss indeholder en botaniskcellulær aktivator udvundet af oliven og jojoba, som virker ungdommelig og regenererende. Colour Glass haren let duft af bær.
219 DKK

Ultimate Shine Lipgloss Modest 6.5ml / 0.

DELILAH LIPGLOSS, MODESTY Colour Gloss er en fugtgivende gloss, der giver ultimativ glød og shine, med en utrolig lang holdbarhed uden at føles klistret.Beriget med E vitamin og blødgørende olier, der plejer og beskytter. Colour Gloss indeholder en botaniskcellulær aktivator udvundet af oliven og jojoba, som virker ungdommelig og regenererende. Colour Glass haren let duft af bær.
219 DKK

Ultimate Shine Lipgloss Ghost 6.5ml / 0.

DELILAH LIPGLOSS, GHOST Colour Gloss er en fugtgivende gloss, der giver ultimativ glød og shine, med en utrolig lang holdbarhed uden at føles klistret.Beriget med E vitamin og blødgørende olier, der plejer og beskytter. Colour Gloss indeholder en botaniskcellulær aktivator udvundet af oliven og jojoba, som virker ungdommelig og regenererende. Colour Glass haren let duft af bær.
219 DKK