Fri fragt i DK ved køb over 800
Filters
Søg

Brush

Sorter efter

IDUN Brushes Dual sponge

IDUN Dual sponge Sammen med Iris, lanceres en ny makeupsvamp. Den har en 2-i-1 funktion til primer og blotting. Silekonesiden er den perfekte applikator for primer og blottingssiden hjælper med at fjerne overskydende fedt fra huden i løbet af dagen. Dup svampen let på huden dér hvor du er blevet ekstra fedtet. Det perfekte touch-up værktøj.
79 DKK

IDUN Brushes Precision eyeshadow Brush

IDUN Precision eyeshadow Brush IDUN Minerals Precison Eyeshadow Brush. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
89 DKK

IDUN Brushes Face Definer Brush

IDUN Face Definer Brush IDUN Minerals Face Definer Brush er en ansigt børste som har mange funktioner. Den kan anvendes ved smalle områder i ansigtet, til at highlighte eller til at nedtone makeuppen. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud.
109 DKK

IDUN brushes Stippling Brush

IDUN Stippling Brush IDUN Minerals Stippling Brush er en børste til ansigtet og som kan forbedre resultaterne af din makeup. Den anvendes med et hvilket som helst produkt for at skabe et perfekt HD-resultat. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud.
129 DKK

IDUN Brushes Anglet Blending Brush

IDUN Anglet Blending Brush IDUN Minerals angled blending brush er til applicering rundt om øjenområdet. Kan anvendes både fugtet eller tør. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
89 DKK

IDUN Brushes Eye-Lip definer Brush

IDUN Eye-Lip definer Brush IDUN Minerals eye definer brush er til applicering tæt ved øjenvippekanten. Kan anvendes både fugtet eller tør.IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
79 DKK

IDUN Brushes Eyeshadow Brush

IDUN Eyeshadow Brush IDUN Minerals eyeshadow brush er til applicering rundt om øjenområdet. Kan anvendes både fugtet eller tør. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
89 DKK

IDUN Brushes Concealer Brush

IDUN Concealer Brush Denne børste gør det lettere at påføre din concealer i øjenkrogen, og sørger for at concealeren blendes bedre og mere ensartet ind i huden.
89 DKK

IDUN Brushes Large powder brush

IDUN Large powder brush IDUN Minerals powder brush anvendes for at opnå generøs og jævn applicering på større flader med pudder, bronzer eller foundation. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
225 DKK

IDUN Brushes Liquid Foudation Brush

IDUN Liquid Foudation Brush IDUN Minerals liqued foundation brush er lavet med en tæt samling af hår og har en vinklet form, som gør det let at påfører flydende foundation. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud.
179 DKK

IDUN brushes Blush Brush

IDUN Blush Brush Rouge/Bronzer børste. Den vinklede konstruktion gør det let at påføre og fremhæve fine konturer på kinderne.
129 DKK

IDUN kabuki brush

IDUN kabuki brush IDUN Minerals kabuki børste anvendes først og fremmest til mineral foundation. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste, syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
179 DKK