Fri fragt i DK ved køb over 800
Filters
Søg

Men

OW MAN ER SERIE AF ANSIGTSPLEJE-, SKÆGPLEJE-, KROPSPLEJE- OG HÅRPRODUKTER, DER ER BASERET PÅ TRE EKSTRAORDINÆRE MANIFESTATIONER AF NATUREN I HVER FORMEL.

Oway-forskning har fanget de ekstraordinære antioxidant- og antiaging-egenskaber indeholdende inprimordiale aktive ingredienser, udviklet grønkemiteknikker til at opnå de mest avancerede teknologibotanikaler og fulgt dyrkning af planter, blomster og træer for at udvinde de reneste og mest effektive biodynamiske ingredienser fra dem.

PRIMORDIAL AKTIVE INGREDIENTER fra de mest ekstreme levesteder.

Enlige ørkener. Imponerende bjerge. Truende vulkaner. Regnskove. Frosne lande. I disse vilde og uforurenede levesteder er det muligt at finde planter, der har udviklet ekstraordinære overlevelsesstrategier, og som derfor er utroligt rige på antioxidanter, næringsstoffer og mineraler fulde af revitaliserende og afgiftende sporstoffer.

TECHNO-BOTANICALS fra den mest progressive grønne kemi.

Maximal effekt phyto-peptider, plantebaseret hyaluronsyre, boosterbiofermenter til cellefornyelse og styrke, plantestamceller, estere af gradvis absorption, vegetabilsk cellulose. Hver OW MEN-formel indeholder aktive ingredienser, frugt af den mest avancerede grønne kemi. Fra grøntsagsbaser har OW-laboratorierne givet liv til ingredienser, der genskaber perfekt hudlignende og hårlignende strukturer.

BIODYNAMISKE AKTIVE INGREDIENTER. EGET LANDBRUG.

Vi tror på sunde, rene og effektive agricosmetics, der starter fra landet.

Biodynamiske fytoaktive ingredienser fungerer i alle OW MEN-formler. I vores ORTOFFICINA biodynamiske gårdsejendom i Bologna-bakkerne bruger vi den biodynamiske metode til at dyrke planter, tårne, frugter og træer, der bliver hydrolater, æteriske olier og koncentrerede ekstrakter, der er fremstillet i OW-behandlingerne.

Sorter efter
Vis per side

Nocturnal Hair Remedy 100 ml

Nocturnal Hair Remedy 100 ml Oway Nocturnal Hair Remedy er en styrkende lotion til hovedbund, og hår som er tilbøjelige til at falde ud. Det er en økologisk hårtabsbehandling fremstillet til mænd, og er både dermatologisk og nikkeltestet. Den understøtter huden og hårets døgnrytme, så den bedst muligt kan benytte de aktive ingredienser på en målrettet måde i løbet af natten. Denne behandling drager nytte af kroppens biologiske rytme om natten, hvor denne remedy øger celleregenerationen og reparationsaktiviteten, der opstår under søvn. Samtidig hæmmer den virkningen af enzymet 5-alpha reductase, som er årsagen til hårtab og svækket hår. Den styrker håret og fremmer hårvækst. Anvendes om aftenen på ren hovedbund. Lad den virke i et par minutter, uden at gøre noget ved håret. Tør derefter håret, hvis det er nødvendigt. Påfør 3-4 gange om ugen i mindst 3 måneder. Ryst før brug. Skal ikke skylles ud. Den er fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser som: biodynamisk anis, økologisk humle, etisk produceret karambol og plantestamceller. Indeholder ikke: SLS, SLES, parabener eller phthalater.
499 DKK

Face & Eye Energizing Texture 50 ml

Face & Eye Energizing Texture 50 ml Oway Face & Eye Energizing Texture er en anti-aging emulsion til mænd, og kan bruges både til ansigtet og området omkring øjnene. Den hjælper med at udglatte rynker, og gør huden kompakt og smidig. Aldringsprocessen bliver bremset og huden får næring og energi. Den er blødgørende, kontrollerer overskydende olie fra huden og giver den et mat udseende. Anbefalet brug morgen og aften, efter rensning med Oway Face & Beard Hydrating Cleanser. Kan bruges til alle hudtyper, og er dermatologisk og nikkeltestet. Den er fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser som: biodynamisk enebær, økologisk maqui, etisk produceret bacuri og jerikos rose (resurrection plant). Samtidig er den fri for parabener, silikone og phthalater.
499 DKK

Lip & Beard Salve 30 ml

Lip & Beard Salve 30 ml Oway Lip & Beard Salve er en blød og nærende voks til skæg og læber. Den blødgør og tæmmer dit skæg, samtidig med at den giver skægget tekstur, hvilket gør det pænt og velordnet. Samtidig nærer den huden under skægget, og giver en behagelig fornemmelse af friskhed. Tørre læber får fugt og næring, samtidig med at de bliver regenereret og beskyttet. Bør påføres på rent og tørt skæg og læber. Når den påføres på skægget, anbefales det at man gnider den hele vejen ned til huden, indtil den er helt absorberet. Den er fremstillet af 100% naturlige ingredienser, og er både dermatologisk og nikkeltestet. Samtidig er den fri for parabener, silikone og phthalater.
349 DKK

Repairing Aftershave Balm 50 ml

Repairing Aftershave Balm 50 ml Oway Repairing Aftershave Balm er nærende, blødgørende og regenererer huden, efter mikroskader forårsaget af barbering. Den genopbygger, forstærker og beroliger huden, og giver øjeblikkelig lindring og friskhed. Samtidig mindsker den ældningstegn, irritation og kontrollerer overskydende olie fra huden, og giver den et mat udseende. Bruges efter Oway Softening Shave Cream, på ren tør hud. Denne økologiske aftershave er fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser som: biodynamisk enebær, økologisk maqui, etisk produceret bacuri og sibirisk ginseng. Derudover er den dermatologisk og nikkeltestet, og fri for parabener, silikone og phthalater.
349 DKK

Hair & Body Invigorating Wash 240 ml

Hair & Body Invigorating Wash 240 ml - Ideel til daglig brug og efter sport. - Fjern urenheder og overskydende talg. - Giver fugt og elasticitet til hud og hårfibre. - Giver styrke og energi. - Efterlader håret rent, blødt og fyldigt. Aktive ingredienser: - Biodynamisk enebær: Beroligende og blødgørende virkning. Det bekæmper irritation, stimulerer mikrocirkulationen i hovedbunden og hjælper med at bekæmpe hårtab. - Organisk maqui: Det betragtes som det mest kraftfulde superbær der findes i naturen. Indeholder delphinidin, der producerer cellulær energi og bremser aldringsprocessen. Habitat: Patagonia. - Etisk stjernefrugt: Rig på antioxidanter, mineraler og phytonutrienter med antioxidantegenskaber. Bekæmper frie radikaler, der fører til aldring af hud og hår. Habitat: regnskov. - Planteafledt hyaluronsyre: Øger cellehydratiseringen, forbedrer hudens elasticitet, reducerer rynker, fortætter og komprimerer huden. INDEHOLDER IKKE: PARABENER / SILIKONE / VASELINE / PEG, PPG & BG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER / GMO / PHTHALAT
229 DKK

Bungee Fiber 50 ml

Bungee Fiber 50 ml 2 i 1 produkt: - Styling + styrkende behandling - Elastisk fiberholdig struktur. Fremragende til alle længder - Styrker og giver volumen til hårfibrene, takket være phyto-peptiderne - Ideel til et bølget og rodet look - Styler, re-styler og sepererer - Rig på blødgørende ingredienser Gnid voksen mellem dine hænder og fordel på fugtigt eller tørt hår. Form håret efter den ønskede stil. Aktive ingredienser: - Biodynamisk laurbær: Rig på vitaminer (A, C og B) og mineralsalte. Laurbær har en antioxidant effekt, bekæmper frie radikaler og bevarer hårets ungdomlighed. - Organisk sort spidskommen: Nærer, styrker og stimulerer mikrocirkulation. Har en beroligende effekt på hovedbunden og reducerer rødme. - Etisk bacury: Rig på vitamin A, B og C, antioxidanter og mineraler. Det er ekstremt nærende og blødgørende på hud og hår. Habitat: regnskov. - Phyto-peptider: Giver håret styrke, volumen og struktur. INDEHOLDER IKKE: PARABENER / VASELINE / PEG, PPG & BG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER / GMO / FTALAT
229 DKK