Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Men

OW MAN ER SERIE AF ANSIGTSPLEJE-, SKÆGPLEJE-, KROPSPLEJE- OG HÅRPRODUKTER, DER ER BASERET PÅ TRE EKSTRAORDINÆRE MANIFESTATIONER AF NATUREN I HVER FORMEL.

Oway-forskning har fanget de ekstraordinære antioxidant- og antiaging-egenskaber indeholdende inprimordiale aktive ingredienser, udviklet grønkemiteknikker til at opnå de mest avancerede teknologibotanikaler og fulgt dyrkning af planter, blomster og træer for at udvinde de reneste og mest effektive biodynamiske ingredienser fra dem.

PRIMORDIAL AKTIVE INGREDIENTER fra de mest ekstreme levesteder.

Enlige ørkener. Imponerende bjerge. Truende vulkaner. Regnskove. Frosne lande. I disse vilde og uforurenede levesteder er det muligt at finde planter, der har udviklet ekstraordinære overlevelsesstrategier, og som derfor er utroligt rige på antioxidanter, næringsstoffer og mineraler fulde af revitaliserende og afgiftende sporstoffer.

TECHNO-BOTANICALS fra den mest progressive grønne kemi.

Maximal effekt phyto-peptider, plantebaseret hyaluronsyre, boosterbiofermenter til cellefornyelse og styrke, plantestamceller, estere af gradvis absorption, vegetabilsk cellulose. Hver OW MEN-formel indeholder aktive ingredienser, frugt af den mest avancerede grønne kemi. Fra grøntsagsbaser har OW-laboratorierne givet liv til ingredienser, der genskaber perfekt hudlignende og hårlignende strukturer.

BIODYNAMISKE AKTIVE INGREDIENTER. EGET LANDBRUG.

Vi tror på sunde, rene og effektive agricosmetics, der starter fra landet.

Biodynamiske fytoaktive ingredienser fungerer i alle OW MEN-formler. I vores ORTOFFICINA biodynamiske gårdsejendom i Bologna-bakkerne bruger vi den biodynamiske metode til at dyrke planter, tårne, frugter og træer, der bliver hydrolater, æteriske olier og koncentrerede ekstrakter, der er fremstillet i OW-behandlingerne.

Sorter efter
Vis per side

Nocturnal Hair Remedy 100 ml

Oway Nocturnal Hair Remedy
Er en styrkende lotion til hovedbund, og hår som er tilbøjelige til at falde ud. Det er en økologisk hårtabsbehandling fremstillet til mænd, og er både dermatologisk og nikkeltestet.
499 DKK

Face & Eye Energizing Texture 50 ml

Oway Face & Eye Energizing Texture
Er en anti-aging emulsion til mænd, og kan bruges både til ansigtet og området omkring øjnene. Den hjælper med at udglatte rynker, og gør huden kompakt og smidig.
499 DKK

Lip & Beard Salve 30 ml

Oway Lip & Beard Salve
Er en blød og nærende voks til skæg og læber. Den blødgør og tæmmer dit skæg, samtidig med at den giver skægget tekstur, hvilket gør det pænt og velordnet.
349 DKK

Repairing Aftershave Balm 50 ml

Oway Repairing Aftershave Balm
er nærende, blødgørende og regenererer huden, efter mikroskader forårsaget af barbering. Den genopbygger, forstærker og beroliger huden, og giver øjeblikkelig lindring og friskhed.
349 DKK

Hair & Body Invigorating Wash 240 ml

Hair & Body Invigorating Wash
- Ideel til daglig brug og efter sport. - Fjern urenheder og overskydende talg.
229 DKK

Bungee Fiber 50 ml

Bungee Fiber
2 i 1 produkt: - Styling + styrkende behandling - Elastisk fiberholdig struktur. Fremragende til alle længder
229 DKK