Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Balance By Mille Dinesen

Balance er en inside-out-beauty-serie med altoverskyggende fokus på balance og rene, naturlige og økologiske råvarer. 

Det meste af sit voksenliv har Mille Dinesen været optaget af ét begreb: balance. Da Milles krop for 20 år siden kollapsede efter en presset og stresset periode, blev Mille tvunget til at indse, at hendes krop og sind var i ubalance. I stedet for at modtage medicinsk behandling gik hun selv i gang med at se på årsagerne til, hvorfor hendes krop reagerede, som den gjorde. Det blev startskuddet til en bevidst og sund livsstilsændring, som tog hende igennem alverdens alternative behandlinger, kosttilskud, træning og diæter.

 

Serien indeholder cremer, sæber, olie, balm, face mist og sidste skud på stammen; Collagen Shot kosttilskud - alle produkter som Mille bruger til en stille stund med selvomsorg, hvor hun får hovedet ned i kroppen efter en hektisk dag.

 

Sorter efter
Vis per side

Mille Dinesen Shower gel 200 ml

Balance Shower Gel er en kropssæbe af plantebaserede råvarer, og uden SLS.
149 DKK

Mille Dinesen hånd creme 200 ml

Hand Lotion med let konsistens, som trænger hurtigt ind i huden, den giver fugt og pleje via indholdet fra bla. den naturlige E-vitamin og Mandelolie.
149 DKK

Mille Dinesen hånd sæbe 200 ml

Håndsæbe uden SLS, som er lavet af plantebaserede råvarer. Balance hand soap med bla. Kamille og Aloe Vera fugter og beroliger, samtidig med at den effektivt rengør hænderne.
149 DKK

Mille Dinesen Face mist 100ml

Forfriskende fugtboost-mist, der styrker huden og beskytter mod fine linjer og pigmentforandringer. Med C-vitamin og agurke ekstrakt.
199 DKK

Mille Dinesen Reparing balm 50ml

Ultranærende, genoprettende, plejende og effektiv multifunktionel balm mod bl.a. tørre pletter, sprukne læber, solskoldning og strækmærker.
129 DKK

Mille Dinesen Hånd creme 50ml

Balance Hand Cream er nærende, den fugter øjeblikkeligt samtidig med at den binder fugten i huden.
129 DKK

Mille Dinesen Collagen shot 10X50 ml

Indeholder 10% collagen. C-vitamin og biotin hjælper til at opretholde en sund hud og beskytter huden mod oxidativt stress. Dette Collagen Shot er et kosttilskud. 10 stk x 50 ml i praktisk æske.
299 DKK

Mille Dinesen Hair & shaving oil 100 ml

Olie til krop, hår og ansigt. Nærende og fyldt med antioxidanter og nærende olier.
189 DKK